canmyavrum Arkadaşlar ben 30 haftalık oldum herkes spruyot işte göğsümden sıvı aktı bu kadar veya şu renk diye. Bende hiç olmadı akıntı neden acaba her hamilede olması mı gerekiyor bende hiç olmadı daha🙈
Begumergun canmyavrum ben 38. Haftayım bendede hiç akıntı olmadı takma bence böyle şeyleri kafaya herkesin bünyesi farklı
Derya canmyavrum öyle bir şey gerekmiyor ki 41 de doğurdum asla aslaaa sıvı gelmedi ama doğumdan çıktığım gibi sütüm gelmişti o an sancıyla süt yolları açılıyor zaten 🌸
Sevilgokcen 36 haftalik hamileyim sıkınca oyle bildigin sut veya su akmiyor ucu islaniyor benimkinin bilmiyorum herkesin oyle mi
Ruveyda_baskapan canmyavrum benim 3 gün önce geldi daha gelmedi doktora yazdım sıkma dedi o kadar 😂 herkeste olmuyor olması şart değil
ceren_1411 canmyavrum 37.haftama girdim sıvıya denk gelmedim.Çamaşırımda da hiç lekeye denk gelmedim herkeste olacak diye bir şey yoktur heralde ya
Deletedmom_110 canmyavrum 35+5 henüz bende de olmadı acaba süt yok mu bende diye düşünmüyor değilim 😅😅