Tgceetali_08 Tugce3441 ama şöyle kuranda nas süresinde geçiyo fakat hiç Bi anlamı yok ek olarak geçiyo min-el mak mek gibi o yüzden vazgeçtik biz
gokdemir54 Benim de kızım olucak Rabbimin izniyle ismini Sare düşünüyoruz, kız kardeşimin ismi de HANNE çok seviyorum bu ismi fikir olsun sizlere. merhametli, adayan kadın anlamını taşıyor ayrıca Hz.Meryem annemizin annesinin ismi 🥰🙏🏼
Mylife580 Pitircikk aynen öyle bende sevmiyorum büyüklerin ismini koymayı Allahtan babanın ismi güzel dedim.Bide ismi konulana benzermiş huyu o biraz düşündürüyor beni :)
Pitircikk Mylife580 yani insanların isimlerin özelliklerini taşıdığını düşünüyorum ben de 😅 hakkımızda hayırlısı 😂
Busra5461 gkbyza teşekkür ederim canısı daha iyi araştırıp öyle karar vericem artık. haklı olabilirsin 😊
Cigdem_58 kucukfindik bende cok isterdim güzel isim yavuz koymayı ama teyzem oglun ismi var koymayı istemiyorum cnm
Deletedmom7373700 Seyma_nur1 arkadaş muhtemelen Kürt ve o sebeple kendi kültüründe sıkça kullanılan isimleri tercih ediyor. Ne meraklısınız Türkçe isim tercih et derken sizin kendi isminizden haberiniz yok sanırım. İki isim de Şeyma ve Nur Türkçe gibi gözükse de aslında Arapça kökenli. Sizin isimlerinizde tam anlamı ile Türk kökenli ve Türk ismi değil.
aynuree tuananinannesi22 yaa güzel bnm de Toprak diye oğlum var. Bide şimdi kızıma hamileyim Toprak Tuana diye düşündüm de nasl olur diye. O yüzden sordum size 😘