Nurinan Tugce3441 ahahaha çok doğru dedin canım 😁 benimki oğlan ismi doğmadan hazırdı zaten kız olursa diye çok düşünüyordum o kadar güzel, anlamlı isimler var ki insanın hepsinde aklı kalıyor 😚
Zemheri38 Aysee_511 umay güzel ama hem tanrıça demek hemde hayvan ve insan yavrularına konulması bakımından uygun deil diyorlar ama yinede bi araştırın derim
Oznur-aytac04 _kubra00 Bende bir aylık hamileyim ve yurt dışındayım gurbet geliniyim bizde şimdiden isim düşünmeye başladık ilk hamileliğim çok heyecanlıyız. Cinsiyeti kaçıncı aydan sonra net olarak belli oluyor
Patricia Oznur-aytac04 16 haftadan sonra belli oluyor aslında eğer tabi kendini gösterirse 🤭 ama yurtdışında işler biraz farklı. Ben sırf bu yüzden annemin yanında Hollanda’da doğurmaktan vazgeçtim. Evde doğuma yönlendirmeye çalışıyorlar ağırlıklı olarak.
Oznur-aytac04 Oznur-aytac04 bizde çok heyecanlıyız cinsiyet üç buçuk aydan sonra belli oluyor genelde ama dördüncü ayda yüzde yüz belli oluyor
Maden Daha karar vermedik çok zor vermek ama 👉(Nursen Ada) düşündük yine düşünüyoruz bende👉 (Eliz) de istiyorum aslında ama karar zor verilecek gibi 🤔👩❤️👨
Aydaa26 Cinsiyeti belli olmamakla birlikte kız olursa Belis yada Berfu erkek olursa Uzay Aras Uraz Arel düşünebilirim 😅