Mavi11 Sans12 bir numara cok az sayılı paket alın eger pişik olursa kullanmazsınız. Stok yapmaya ya da coklu paket almaya gerek yok canım tazebiranne_hg04 Deletedmom73711 140 adet çok . Pişik olursa bez poposuna iyi gelmezse bütün paket çöp olacak
tazebiranne_hg04 Mavi11 Bir pakette kaç tane olduğunu bile bilmiyorum siz bize ortalama paket sayısı verin bence kaçlılardan olacağını da çok iyi olur bizim için ☺️
Deletedmom73711 Mavi11 Hayır, neden çöp olsun? İhtiyacı olan birine veririm, nerede görülmüş kullanılmayan bir şeyin çöpe gittiği yahu. İndirim vardı 140lı aldım, bebeğimin tenine uymazsa yenisini alırım canı sağ olsun🥰
Nskyhn Sans12 Molfix 200 tane aldım. Günde 10 tane gidiyormuş. En az 20 gün kullanılır o mantıkla. Çok olsun da az olmasın kenarda elimin altında dursun
Nskyhn Deletedmom73711 Prima Molfix genelde pişik yapmıyor.olmadi pişik kremi denersiniz oda olmadı ihtiyacı olana verir ya da ikinci el uygulamasında uygun fiyata satarsınız 😂 ben de o mantıkla 200 tane aldım. Çok olsun ki sürekli değiştireyim. 😂 Olmadı bakalır çaresine. O gün doğum yapan arkadaşıma artar benimkiler dedim hiç sanmıyorum dedi 😂
Mavi11 Deletedmom73711 valla bilmiyorum etrafında kullanan biri varsa verirsin eger yoksa yapacak bişe yok
DerinKoss Sans12 2 paket 1 numara aldım devamını 2 numara aldım hatta ben dahası 3 numara bile aldım 😇🙂 Prima aldım bu arada 👼🏻
Deletedmom73711 Nskyhn Ben de kiminle konuştuysam 170-180 civarında kullanmışlar prima 1 no kullananlar😂
altnbebek Sans12 şu kadar al diyemem ama ben 120 adet molfix aldım eğer vucudu kabul ederse devam ederim bezin stoklanması taraftarı değilim çünkü çoğu annenin elimde kaldı yazısına denk geldim.
zeyel_sena Sans12 ben sleepy bio natural 1 beden 128.li olanından aldım. Keşke 2 numara alsaymışım dedim 1 numara ile arasında büyük fark yokmuş. Diğer bedenlerden stok yapmak isterdim ama iyi gelecek mi bilemedigim için doğana kadar beklemede kalacağım.