ilaydasari16_ 34 haftalığım bebek 2 hafta geriden geliyor tahmini doğum kilosu böyle olucak 37 de alıcak sizce solunum sıkıntısı olmazsa bu kiloyla kuveze girermi veya 37 den önce doğum yapanlar kuveze girdimi bebeğiniz
_akalin3 ilaydasari16_ genelde solunum sıkıntısı veya extra bişey olmadıkca 2 kg ve üstünü kuveze almazlar
Ozgeozgul ilaydasari16_ gelişim devam etmiyor mu ona da dikkat etti mi doktor ? Bende aynı durumdayım da korkuyorum , beslenmenize dikkat ettiniz mi ona rağmen mi geri kalıyor acaba
Senaras0604 ilaydasari16_ Benim oğlum 2300 doğdu 36 haftada. Doğum olduğu gün gece sadece 2 saatte bir alıp oksijen verdiler çok küçük olduğu için onun dısında kalmadı küvezde ve ertesi günü çıktık çok şükür hiç bir sorun olmadı şuan 4 yaşında 🌸
Kuzucugunannesi ilaydasari16_ ben 38 haftada dogdum 2200 ile canm sadece bn ameliyattan cikana kadar kuvezde kalmisti snra yanima gelmişti
_akalin3 ilaydasari16_ oglum 26 haftalık dogdu 91 gun kuvezde kaldı ordakı tecrubeme dayanarak soyluyorum 1900 gr bile solunum iyise imzayla cıktıgını gordum
ilaydasari16_ _akalin3 rabbim analı babalı büyütsün inşAllah inşAllah ya kuvez den korkuyorum yer yok zaten Bursa’da zor bulunuyor
ilaydasari16_ Ozgeozgul beslenmeme rağmen almıyor 2 aydır kendi kilosunu kilo alıyor ama hep 400 gram eksik alıyor
Ozgeozgul ilaydasari16_ bende beslenmeme çok dikkat ettim bakalım gelişmiş mi peki plesantada da yaşlanma ya da damarlarda mı sorun var ona bakıldı mu
ilaydasari16_ Ozgeozgul hiç bişeyde sorun yok gerilik başladığından beri hergün 3 muz yarım paket kuruyemiş ceviz fındık kuru incir taze kaşar ekmeği azalttım ona gitmiyomuş çünkü sonra tavuk yedim yani herşeyi denedim hatta şeker falan olsun diye bile full tatlı yaptım hergün sütlü ama yok hep aynı alıyo
Cns322 Yenidoğan hemşiresiyim.Solunum sıkıntısı olmadıkça 2000ustu pek kuvoze gelmez annesi icini ferah tut.
ilaydasari16_ Ozgeozgul stres yapma ben 1 ay hastane yattım bu yüzden ilk öğrendiğimde stres yaptım sancım başladı hep hastanede kaldım artık takmamaya çalışıyorum zayıf doğan bebekte sağlıklı doğuyormuş
Arasss6761 Benim oğlum 32 haftalık 1.890 gram doğdu solunum sıkıntısından 1 hafta yattı küvezde 1.700 le taburcu oldu
SeymaYC ilaydasari16_ bizim de 27de başladı gerilik özel mi devlet mi sadece bu gerilik için mi yattiniz? Bana doktorum rapor flaan yazmıştı
Ozgeozgul ilaydasari16_ benimde o zaman vardı 32 de topladı. 34 de tekrar gerilik çıktı işte bende de
ilaydasari16_ SeymaYC devlette yattım gerilik içinde takip etti hep ama o gün sancım başladı stres yaptım ağladım kilosundan dolayı