Burcuuuuu Bnmv-1 gazdır onlar çünkü akşama kadar 9 aylık oluyorum sabah kalkiyoeum karnım yok 10 haftaligim
ruveydataskin Bnmv-1 benim 6. Ayın başında çıktı çalıştığım yerde insanlar fark etmedi bile 6 ay. İlk gebelikte olduğu içinde olabilir kişiye görede değişir ama bence 3 ayda şişlik oluyodur. Gaz vs olabilir nokta kadar Çünkü .
Yaseminf Bnmv-1 benim adam akıllı dışarıdan hamile olduğumun belli olması 6 ayın sonunu 7. Ayı falan bulmuştur mesela son 2 haftadır 8 aylık olduk ya birden bire büyüdü sanki
kuzucumoglum Bnmv-1 bende 10+4 haftaligim benimki bildiğin sis ama bebiş göbeği değil ne şişliği onuda anlamadım gorseniz 5 aylık hamile sanarsiniz
Suleymanova25 Bnmv-1 bir şey sorsam? Bu proqram doğrumu acaba ? Yani kaç haftalık olduğunu doğru gösteriyormu?
Suleymanova25 Sehrbnon122 aynen doğru yazdım 7 haftalık diyor doğru o zaman yani bazı proqramlar yanlış söylüyor
Mervedez159 Sehrbnon122 ben zaten nekdar geç şişerse okadar iyi kafasındayım çatlak açısından cnkü çok çatlak oldu daha smdiden vucudum el verıslı malesef
Sehrbnon122 Suleymanova25 yok yok dogru ben kac defa doktora gittim söylemeden ben söyledim doktor helal olsun dedi 😂😂hepsini hesaplıyor sunuz dedi bazen gramını diyordum söylüyordum burdan bakıp gülüyordu doktorum
Suleymanova25 Sehrbnon122 harika az önce bu kıza sordum bana ne alakası var diyor yani kötü cevaplıyor
Suleymanova25 Sehrbnon122 aynen sadece merak edib sormuştum ya dışlamak gerek değil bence boş verelim kilzar hamileyiz bebeğimiz için sinirlenmek yokk
Melegimin_annesi Bnmv-1 17. Haftamda karnım hafif çıkmaya başladı görenler halâ sen şişmemişsin hani bebek diyor 23+3 haftalığım bana göre göbeğim çıktı var ama millete göre yok daha ne kadar şişmemi bekliyolarsa artık