Merve_tna 127383 ben en başından beri normal istediğimi söylüyordum ve bir sorun görmüyordu bugün çatı muayenesi yaptı ve kesinleşti normal yapabilirsin dedi 38. Haftamdayım☺️
1prenses2prensyenigebe 127383 benim ilki normal olunca ikinci de normal olur sandım ama benim oğlan sağolsun makat gelmeyi tercih edince bide 4500 Gr olunca günüm de bitti doktor hemen Sezaryen dedi yani benim doktorum değil oğlum belirledi doğum şeklini
127383 Merve_tna cati muayenende neye bakti kuzum bnde bugun yaptırdım ama bana normal ya da sezeryan icin bsey demedi 38i beklicez dedi
Mrdly34 127383 ya 41 42 lere giden de var ama ben 40 ı geçmek istemiyorum açıkçası 39 dolup 40 a doğru giderken sezaryen olacağım sanırım bebiş gelmezse😊
127383 36+4 haftamdayim bugun çatı muayenesi yaptirdim. 38haftada normal mi sezeryan mi ona karar verilecemis bekliyoruz😁
Merve_tna 127383 bende açılma varmı diye baktı canım 1 cm varmış birde darlık varmı yokmu diye baktı normal doğum için doğurursun dar değil iyi dedi 🥰
127383 Merve_tna bana öyle bsey demedi sadece bakti😁 haftaya gittiğimde soracam 36haftalik oldum daha nasil yapacam belli degil😁
Guncem Benim doktorum özel olmamasına rağmen bana bıraktı böyle olunca da zormuş ilk doğum bir de. Ben de çok kararsızım. Doğumdan değil de basur belası olur falan diye normal doğumdan biraz uzak gibiyim
127383 Guncem bende basur var kuzum hatta makat ağzinda böyle et gbi bsey cikti ve büyümeye devam ediyor ama doktor normal doğuma engel olmaz dedi
Mrdly34 127383 valla öyle de demiyorum açıkçası nasıl sağlıkla hayırlısıyla gelecekse öyle gelsin benimki de herkesinki🙏😊
Guncem 127383 Allah yardımcınız olsun benim çocukluk travmam o basur denen illet. Doğuma engel olmuyir ama doğumun verdiği hasar da genelde büyük oluyormuş. İnşallah sizin de ilerlemez kaybolur gider
127383 Guncem ben 10yasimdan beri cekiyorum resmen her lahaboya ciktigimda kanamali geliyor. Dışa doğru vurmus işte ne blym doğuma engel değil dedi doktor ama