Eliz16 bende gerçekten çok çok az yiyorum ama ona rağmen kilo aldım ( 37 haftada 12 kilo ) doktorum çok insülin kullanmama bağladı sabah 9 buçuk şekerime bakıyorum açlıklarım genelde 120 falan 2 dilim ekmek (ibb organik tam buğday ekmeğinden istanbuldaysanız kesinlikle bunu tüketin)peynir,zeytin,domates ,salataya ,yumurta,çay bu kahvaltı için 16 ünite novorapid ,10 ünite humulin n ünsilin vuruyorum sonrasında saat 2 gibi 1 kase yoğurt ,1 adet yerli muz veya 3 çilek yada artık hangi meyve varsa 2 kaşık şekersiz granolayla yiyorum(bu öğlen yemeği içinde ortalama 16 ünite novorapid) akşamlarıda ekmeksiz olarak tavuk ,et,balık ,sebze yemeği yiyorum bir kase yoğurt tüketiyorum genelde haftada bir bulgur pilavı veya kepekli makarna yiyorum (akşam yemeği içnde genelde 16-17 ünite insülin yapıyorum) gece yatmadan bir bardak yarım yağlı süt içip 30 ünite humulin n insülin yapıyorum diğer hamileler gibi abur cubur tatlı ekmek vs tüketmiyoruz ama yinede yükselebiliyor en son hba1c 3 aylık şekerim 5,9 falandı ilk başlarda 5,4 kadar inmişti ama gebelik ilerledkçe zorlaşıyor sağlıkla kavuşalım inşallah bir sorunuz olursa yazabilirsiniz