pkr45 Kızlar bebeğinin kesesi tam sagda olanlar cinsiyeti neydi. Sag sol olayı cinsiyetle alakası varmı ? doktor ultrasonu hep saga tuttu kesede saga yerleşmişve cok asagıda
girl_boy_annesi pkr45 benim kızım da oğlum da ilk sola yerleşmişti doktor aleti hep soluma bastırıyordu kızımın ilk hareketlerin solda oğlumun ilk hareketlerini sağda hissettim
myangelson pkr45 benim hep sagdaydi cinsiyet erkek hatta şimdi bile genelde hareketleri sağ tarafımda hissediyorum solda pek hareket olmuyor 😂
Basak000 Yani bence mantıken yok. Her ay bi yumurtalığımızdan yumurtluyoruz. Cinsiyeti belirleyen erkek sperm hücresi zaten. Eğer ki alakası olsaydı doktorlar sağdan yumurtlamışsın kız veya soldan yumurtlamışsın erkek diye hemen söyleyebilirlerdi
pkr45 girl_boy_annesi myangelson ilk keseyi görmeye gittiginizde de sagdamıydı acaba doktor sagamı tutuyordu yani
myangelson pkr45 benim sagdaydi doktor da sanki sağa tutuyordu tam emin değilim ama ben kendim sordum sağ tarafımda ağrı oluyor falan diye o da bebek o tarafta çünkü demişti oradaki yumurta döllenmiş demişti
3prens71 pkr45 ılk muanemde dr bnada sol yumurtan çatlamıs demıstı herkes kesın kız o zaman flan dedı ama alakası yokmus oglum olucak😀
Sehrbnon122 pkr45 ben ikizlere hamileyim kızçem solda oğluşum sağda dedi doktorum ama bununla cinsiyetin alakası olduğunu düşünmüyorum
Minigim38 Kese nerdeydi pek hatırlamıyorum ama hep sol taraftaydı kızım olacak ara sıra sağ tarafa geciyor