Ysmn12 39+6 dan selamlar ☺️ tahmini doğum tarihim yarın gözüküyor ama herhangi bir sancım ağrım yok. Ama 2 3 gündür akıntım vardı. Beyaz , seffamsi bir akıntı. Sizce nedeni ne olabilir ? Kontrolüm yakın olduğu için burayada sormak istedim 🫶
Eslem_1 Ysmn12 o akıntılar bende başından beri var olduğu için alıştım artık..38 deyim hala var sezaryen mi olacaksınız ya da suni sancıyla mı başlatılacak neye göre yarına tarih verildi
Ysmn12 Eslem_1 gebelikler 40.haftaya kadar hesaplanıyor ya programda olduğu gibi misal tabi tahmini. Ona göre yarın. Normal doğum olacak. 1 hafta önce gittiğimde doktor plesanta falan yaslanmisti demisti her an doğum olabilir demişti , gelen giden olmazsa işte suni sancı alicam🥹
Eslem_1 Ysmn12 benim de sizin gibi herhangi bir sancım ağrım yok doktor geçen hafta gittiğimde bu hafta perşembe günü için bebeği alalım dedi istemedim açıkçası makat gelişli olduğu için mi beklemek istemedi anlamadım son ana kadar beklemenin risklerinden bahsetti bugün tekrar kontrole gideceğim 40. Haftaya kadar beklemek istiyorum risk yoksa
Ysmn12 Benim hastaneyle aram 1 saat son ana kadar. Beklemek istemiyoruz açıkçası bebek ztn doğum pozisyonunda