3babymom Ozgeliz başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun çok zor Allah diğer iki evladiniza sağlıklı ömür versin bir daha böyle biseyi yaşatmasın çok üzüldüm arada size denk geliyodum rahatsz olduğunu söylüyodunuz o zaman da aklımda kalmisti çok üzülmüştüm Allah sabır versin size 😞
minikmucizem_21 Ozgeliz bende hamileyim kızımda hiç olumsuz düşünmedim çok ama bu gebeliğimde sağlıklıdır inşallah diye geçiyor kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum okurken göz yaşlarımı tutmadım ne denir ne yazılır bilmiyorum sizi cennetin en güzel köşesinde karşılıcak ahirette şeffaftcı olacak Rabb’im iki diger evlatlarınıza hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı zamanda hayırlı evlat versin sizlere sabır versin rabbim🤲🌸
Ozgeliz minikmucizem_21 amin amin canım inşallah çok teşekkür ederim ederim güzel duan için rabbim sizi de sağlıkla kavuştursun inşallah
Buveyda Ozgeliz 😭çoookk üzüldüm canım Allah cc sana sabırlar versin üzüntümün yanında süreçteki direncini ve gücünü takdir ediyorum ne deyim tarifi olmayan acının tesellisi olmazmış Rabbim cc yardım etsin afiyet versin pamuk yüreğine🌷🥺
Benjaminannesi Ozgeliz Allah sabır versin ben okurken ağladım sizi hiç düşünemiyorum Rabbim tekrardan yaşatmasın bu acıyı 🙏🙏
Ozgeliz Benjaminannesi hakkınızı helal edin sizleri de üzdüm çok teşekkür ederim amin kimselere yaşatmasın
Deletedmom727271 Senden umutlu haberler bekliyordum inşallah iyisinizdir diye aklımdan geçiyordu hep. Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah sizi, çocuklarına sağlıklı, huzurlu ömürler versin 🌼🤲🏼
Ozgeliz Askiletotomsu onlara başından beri yansıtmamaya çalıştık kızım zaten anlamıyor ama oğlum bi heyecanla karnımı sever kardeşini beklerdi doğumdan çıktım eve geldim koştu geldi karnıma dokundu aaa bebek çıkmış nereye gitti nerede diye sormaya başladı
Yldz-pk Ozgeliz Okurken içim yandı . Allah size sabır güç versin 🙏 2 evladınızın acısını göstermesin 🤲 İmtihan dünyası,neler yaşayacağımızı bilemiyoruz. Tefekkür edip şükretmek gerekiyor. Allah Şükrü ağzınızdan eksik etmesin 🤲
Kizilkafaa Ozgeliz Ağlayarak okudum, Allahım sizi cennetinde kavuştursun meleğinizle.. sizi bekleyen biri var artık orada. Ne denir bilmiyorum sözcükler kifayetsiz kalıyor hiçbir şey diyemiyorum. Allahım size sabır diğer evlatlarınıza can sağlık ömür versin.
sacmalamakizim Ozgeliz Allah sabır versin canım o cennette merak etme cennet kuşu oldu en güzel yerde ve seni de görüyor o ölü değil melek Allah çocuklarını yavrularını sana bağışlasın Allah onların acısını yaşatmasın çocuklarına sarıl sev Allah yardımcın olsun ne desem boş biliyorum ama 😔
Eda_65 Ozgeliz allah sabırlar versin sana canım cennete seni bekliyor meleğin inşallah çokkk üzüldüm gerçekten 😢😢