Merhaba arkadaşlar sonunda kurtuldum şükür. Dün yatış yapıldı 8 de ve gece sancım başlamıştı bir gün öncesinden ameliyat saatine kadar da devam edip daha da sıklaştı ölüyordum resmen. 12.30 da ise ameliyat salonuna indirdiler ben zangır zangır titredim istemeden de olsa. Nese aşağı indirdiler üstümü soyup ameliyat masasına koydular biraz soğuktu ama masa sıcaktı yanıyordu alttan. Bana anestezici sordu ne istiyorsun diye çok kararsızım dedim o da belden yapar bebeği gösterir sakinleştirici veririrm dedi net kararımı istedi doktorum geldi o da biliyor beni panik yaptığımı vs. Ben de kafam karışık şekilde, uyandığımda ağrı kesici yapılmış olur dmi dedim evet dedi. Neyse karnıma döktüler soğuk bişyler sonra bacağımı ayırıp sonda taktılar biraz kastım hafif acısı illa ki oldı benim bebek mesaneye baskı yaptığından baya daralmıştı idrar torbam uyuşuk yapsalardı daha iyi olabilirdi sanki. Sonra titremem devam ederken bi doktor geldi korkma dedi yanağımı okşadı vs nasıl titrediğimi gördü. Uyutuyor dedi anestezici ve koluma sanki bişyler yapıp ağzıma bir maske gibi buharlı bir şey tutup çek içine dediler çektim ve gözümü açtığımda iş bitmişti beni bir tarafa almışlardı o an anestezici bir doktor vardı yanimda uyandırmaya çalışan ben bulanık görüyorum dedim düzelecek dedi ayrıca nefes alamıyordum burundan ve ağızdan saniyelik bunlar tabi düzelecek dedi ve oksijeni basınca düzeldim bir de çok kan kaybın oldu dedi bana. yukarı çıkardılar sedye ile odama getirdiler. Yatağa koydular alttan baya kanamam var tabi akıyordu baya bir. Yatağa geçtim hafif sesim kısıktı sadece ağrı kısmı da aşırı değil sanki adet olmuşum sancısını çekiyorum gibi bir ağrı vardı karnımda. Daha sonra ağrı kesici serum falan yaptılar bir tane kalçadan iğne yaptılar gayet iyi geçti bu ağrı kısmı sonra uzanıp kaldım hep 4 5 gibi hoşaf getirdiler su iç idrarını yapmazsan tekrar takılır 1 gün içinde dendi ben de hemen Su içmeye başladım ve idrarımı yaptım gece ama henüz gazımı çıkartamadım hoşaf içiyorum bol su içiyorum Dünden beri ağzıma yemek girmedi rezene çayı aldım şimdi onu içeceğim bir tek sıkıntı şu an o ağrı kesiciler falan yapıyorlar hafif Ayağa kalkınca ağrım illaki oluyor şu anlık böyle 2 gün kalıyorum hastanede 2 günü bugun bakalım gazı çıkarırım inşallah gaz için tavsiye lütfen yolsa çıkamıcam burdan 🤮 hoşaf ve bol su içiyorum biraz yürüyüş ama s yok