elifemirasaf Kızlar sizin de dışkınız siyah oluyor mu ve özellikle kan ve vitamin ilacı kullanınca hatta her seferinde çamaşırımda bile oluyor iyice temizlememe rağmen günde 3 kez çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum simsiyah akıntı gibi oluyor
shtngstr elifemirasaf benimde oluyor kuzum demir ilacı yapıyor doktorum bana tedirgin olma dışkın siyah Olursa normal demişti
Belissima elifemirasaf siyah değil de koyu yeşil diyeyim. Zaten hamileliğimden beri kabızım. Dopursakta rahatlasak 😀
Kagan_pasa2 Deletedmom434 bisey sorabilir miyim 33. Haftmdayim agiz kurulugum var surekli sekerime baktirmali miyim sizce 2 hafta once bakardim normaldi Sonradan olmus olabilir mi
elifemirasaf shtngstr senin de çamaşırına geçiyor mu canım her seferinde çamaşırım kirleniyor siyah halde 😞
elifemirasaf Kadze mide bulantısı yapıyor diye tok karnına içiyorum çamaşırda olması normal mi sıvı biraz 😟
Kadze elifemirasaf bazen evet sık sık camasır degsıtırmeme ragmen bazen oluyor ama bukdr takılmana gerek yok bu konuya cnmu o ılaclar segısık bir dıskı yaptırıo cok normal bunları yasaman takıntı haline getirme dogumdan snea hıcbsıı olmucak ole dusun
elifemirasaf Belissima sonlara doğru hiç geçmiyor ya herkeste bugünlerin kıymetini bil diyor ben de hemen olsun istiyorum 😊
Belissima Kagan_pasa2 bol bol su tğketmeme rağmen benimde ağzım kuruyor. Sanırım bu ilaçşar yapıyor ya yan etkisi olabilir
elifemirasaf Kadze çok sağol canım Doğum da yaklaştıkça acaba lekenmemi oluyor noluyor demeye başladım
Sedaahmet elifemirasaf Benim de simsiyah canım 😂 sabah aç karna demir ilacı iciyorum .sebebi oymuş. Ama benim çamaşırıma leke gelmiyor.
Kagan_pasa2 Belissima aynen çok su tuketiyorum ama bi Kaç gundur boyle aklima ilk olarak seker geliyor ve tedirgin oluyorum