m060918 Kızlar cinsiyet konusunda yanılabiliyor mu bu doktor? Hastanenin cihazları fazlasıyla eski çünkü ve bacağını açmayan bebeğe tak diye kızı yapıştırdı resmen
Burcuuuuu m060918 ben buna gitmemiştim ama çok iyi bı doktor olduğunu duymuştum çok hastası vardı o hastanede doğum yapmıştım
Busra_05 m060918 ben kendim gidiyordum memnun kalmamıştım dediğin gibi cihazları çok eski ultrason fotoğrafları bile net değildi ama komsum yakın zaman da o doktora doğum yaptı o memnun kalmış ve cinsiyeti hemen bildiğini yanılmadığını söylemişti
m060918 Burcuuuuu çok hastası var evet ama bilmiyorum yani cihazlar çok eski geldi bana kendi doktorum yüzde 99 erkek dedi Mehmet bey kız gibi ama net bişey söyleyemem dedş
m060918 Burcuuuuu normalde medovaya gidiyorum ve gerçekten çok memnunum ama emin olmak istedim cinsiyetten ve beni yanılttı resmen
m060918 Busra_05 ama bacağını açmadı asla ve direkt kız gibi dedi kıza benziyor ama bilemem dedi ama gerçekten cihazları çok fazla eski kendi doktorumun ultrason görüntüsünü gösterdim yorum yapmadı
bebisimbenm Benim doktorum Mehmet hocaydı doğumum gerçekleşti kendisi ve ekini çok iyi ve tecrübeliler cinsiyette doğru tahminde bulundu