Meleklerim Günaydın ilk haftalarda olmayan bulantım üç dört gündür beni canımdan bezdirdi, kraker, leblebi, limon, soda denemediğim kalmadı nolur işe yarayan öneri verin. Doktora gittiğimde ilaç isticem ama şuan rahatlarsın nolur 🙏
7+1 aşırı bulantı 🥺
Bende 6+5 deyim 2 gündür sabah olmasın diye dua eder oldum kusmuyorum da sadece öğürtü var ve karnımın içleri aciyor. Konusamiyorum bile sanki heran kusacak gibiyim ve saatlerce sürüyor bu bulantı 😭
- Düzenlendi
Nurersz bulantı gelince camları aç temiz hava al. Bulantı yapan kokulardan uzak dur canım yemek kokusu vs. Mümkün olduğunca fresh şeyler ye. Meyve sebze kuruyemiş. Ben bu şekilde idare ettim hiç kizmadan 13+4 olduk henüz geçmedi kokudan kaça kaça yaşıyorum 😬
MinnieMouse çok sağol kuzum inşalalh geçer 💜🙏
Nurersz doktorum prilam verdi ama bana mısın demiyor. İlk hamileliğimde de böyleydi, tam 5 kilo vermiştim. Şimdi de aynı durumdayım. Yemin ederim hayattan soğudum. Bir şey yiyememeyi geçtim, yemek yapmayı bile hayal edemiyorum. Sürekli öğüren, halsiz biri olarak dolanıyorum etrafta herkes benden bıktı, ben de kendimden bıktım vallahi
- Haftadayim ben midemde cok bulaniyo hic geçmiyor