tolbetulll Merhabalar , ben 12 haftam bitti ama hala kusuyorum 3 ayda biter dediler devam ediyor , benim gibi olan var mı ? Yada nasıl başa çıkıyorsunuz mide bulantısıyla 🥺
Sehergok tolbetulll 5. Ayda bitti ama heyecanlandigimda veya telaslandigimda bazen oluyor onun dışında bir sıkıntım yok .
Dilaramtazeanne tolbetulll 36. Haftamdayım hala bitmedi ilk 4 ay sabah öğle akşam kusuyordum cok sukur artık günde 1 ogune indi ona bile seviniyorum malesef kullandığım ilaçlarda yediğim çubuk krakerlerde ise yaramadı bünye meselesi olduğunu söyledi doktorum, her insanda farklılık gösterebilir dedi 😏
La_le tolbetulll canım ne denediysem geçmedi ilaç kullandım yine aynı şuan 37+4 olduk halen kusuyorum hiç geçmedi inşallah seninki geçer canım gerçekten insanı yıpratıyor Allah yardımcın olsun
Pcoslubiranne tolbetulll 25 haftaligim benim de koku hassasiyetim var hala. Mesela duş alirken agzima su kacsin hemen kusuyorum ya da disarida lavaboya gideceksem daha girmeden midem bulaniyor.Ama cok sukur eskisi kadar asla degil.
Ballisinsen tolbetulll süt iciyorum. Cok cok zorlanirsam gaviscon iciyorum. Aşırıya kacmadan. Ilk hamileligimde yani kizimdq 9 ay sürmüştü kusmalar yetmedi sonrasindada az cok devam etmisti. 2. Hamileligim suan oglum olcak. 4. Ay bitti kusmam bitti. Ufak tefek yanmalar var sadece. Allah kolaylik versin zorrrrrrr..
hepoyleolurzaten tolbetulll 5.haftada tiksinmelerim ve koku hassasiyetim başladı. 6.haftamda kusmalarım başladı. 12.haftamda azaldı ama ara ara devam etti 16.haftamda tamamen kesildi
Miiiii tolbetulll ilk gebelkte 3. Ayda gecmisti ikincisinde 5. Ayda kesildi o da hala ara ara bulaniyo ve et turu hala yiyemiyorum sebze meyve yiyorum sadece
geyiksaniye tolbetulll benim kusma hissim ağız tadı bozukluğum 16. Hafta itibariyle kesildi tamamen. Ama yapısal bu tur şeyler bazılarının tüm gebelik boyunca devam edebiliyor
littlemomn tolbetulll amacım seni korkutmak değil ama ben 7. Aydayım sadece şiddeti azaldı en azından artık burnumdan çıkmıyor 😅 sabret zamanla hafifletecek azalacak
Yildiz028 tolbetulll ilk gebeligimde 4 ay surdu ama simdi ikinciye gebeyim henuz baslamadi insallah olmaz cok zor bi durum allah yardimciniz olsn