Pitircikveannesi Gurbettebianne Kova burcu en sevdiğim burçtur tuttuğunu koparan dediğim dedik bi burçtur 🤗 Kızmıydı erkekmiydi canım?
Gurbettebianne Pitircikveannesi oo demek öyle 🤣 erkek canım 👑 ozaman bizimkisi tuttuğunu koparacak desene 😊
Ceren Evett kendimden de iyi bilirim ve burcumun özelliklerini harfi harfine tasıyorum😍 Erkek canım💙 Seninki? 😍
Pitircikveannesi Gurbettebianne Aynen İnşallah öyle olur küçük paşacık😍 2018 erkek yılı bizim ki kız olursa dışarı salmıcam😂
Gurbettebianne Pitircikveannesi ayynen canım bende öyle düşünüyordum kız olsaydı 😊 hep duyuyorum erkek 👑. Sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç önemi Yok 🙏. Ama tabi sen prensesi çıkarma fazla 👑.
Gurbettebianne Aynen tek prenses olcak 👸👸Pitircikveannesi ben 2.yi kız doğursam belki yetişir canım😊 tabi hemen doğurmam Laz’ım 🤣
Pitircikveannesi Gurbettebianne Hahahahha aynen 😂😂 Evli çocuksuz arkadaşlarımı baskı altına aldım zaten kardeş istiyorum yavruma diye 😂😂😂
Pitircikveannesi Gurbettebianne Hayırlısı olsun oda erkek yılı olursa kızıma başlık parası isterim artık hahahaha tövbe tövbe😂
MerveGulmez Naznaz bir yanlislik olmali cunku devlette yapiliyor yani soyle ki universite hastanelerinde ucretsiz yapiliyor bosuna ozele o kadar para harcamayin ustelik Doc.Drlar tarafindan yani konunun uzmanlarınca yapiliyor.
Naznaz MerveGulmez ben devlette yapılmıyor demedim ki 🙈 devlette sıra alabilen orada yaptırsın tabi ki benim hastaneme gelen perinatologda devlet hastenesinden bir doktor orada mesaisini bitirip 17:00 dan sonra emseye geliyor
MerveGulmez Mevsim123 detayli ultrason hem normal muayeneden daha uzun suruyor hem de bebegin butun organlarina kan akisina tek tek bakiliyor ,el ayak parmaklari ,omurilik dizilimi ,kalp odaciklari gibi
MerveGulmez CansuHakanDabakan devlet universite hastaneleri bu konuda daha iyiler cunku uzmanlar bakiyor genelde docentler ilgileniyor dolayisiyla daha guvenilir
CansuHakanDabakan MerveGulmez Ultrason görüntüleri güzel midir ama o var ablam devlete gidiodu ultrason cihaZları eski net anlamıodum diyo, net görmek çok isterim bende 😐