tugba04 Ozele gidenler detayli ultrasonda ayriyetten muayne ucreti veriliyormu bana 125 lira dediler ayriyetten muayne ucreti fln verceksiniz diye bisey demediler ama aklima takildi
Naznaz tugba04 350 tl vericem muayene ücretide malesef ki ayrı bu sadece ultrason yani perinatolog fiyatı
GizemDoan tugba04 muayene olmak istersen verirsin ama direk detaylıya gitsen vermene gerek Yok benim öyleydi
MerveGulmez Naznaz bir yanlislik olmali cunku devlette yapiliyor yani soyle ki universite hastanelerinde ucretsiz yapiliyor bosuna ozele o kadar para harcamayin ustelik Doc.Drlar tarafindan yani konunun uzmanlarınca yapiliyor.
Papatyag Zeyneb34 hayır devlette yapılıyor eğer vaktiniz varsa kadın doğumcuya gidip ordan sizi yönlendirmesini isteyebilirsiniz yetkili bölüme. Ama hemen sıra gelmeyebiliyor 😊 vaktiniz varsa deneyin 👍🏻
Damla________ Devlette yapiyor. Mesela Pendik Marmara eğitim ve Araştırma hastanesi yapiyor sıra veriyor . Atıyorum 18 ve 23 hafta arasiysa vakit kaybetmeden gidilirse yapılır
Pitircikveannesi Damla________ Sen gittin mi canım görüntüsü filan nasıl net mi? Böyle bir seçenek varsa bende tercih edebilirim🤔
Pirpirinannesi Damla________ kadın dogumdan mı sıra almak gerekiyor bunun için yoksa farklı bi bölümmü
EsraBayraktar Bakırköy sadi konukta yaptırdım ben devlette ama çok önceden randevu almak gerekli galiba tanıdık bulduk biz ben randevu aldım hemen
Haticeyildiz Ben ozel hastane degilde ozel muayenehanede yaptirdim prof doktordu 600 liraya yaptirdim suanda gittigim hastanede 250 lira
Damla________ Pitircikveannesi ben gitmedim 2li taramadan bi farkı yok sadece daha net görüyorsun bide Doğum normal mi gözüküyor onu sorarsın
Gurbettebianne Pitircikveannesi canım görüntüler net oluyor ama çocuk yüzünü göstermese göstermiyor 😆 benimki 2.ultrasonda da yüzü aşagı yatıyordu göremedik🤣 ama tabi kol bacak böbrek vs.ölçülüyor görülüyor .d
Mevsim123 Sürekli denk geliyorum detaylı ultrason olayına benden hiç istemedi Nası bişi her muayene de 3D gösteriliyo o mu acaba ama ayrı ücret ödemiyorum. Çıktı falan verilio diye duydum ama hiç bi fikrim Yok 🤷♀️
1PrensAnnesi Mevsim123 cnm normalde 20 haftadan snra istenio ama benim doktorum ne zaman gitsem 3boyutludan bakıo her organını da incelio yani doktorada bağlı aslında. Bu arada gaziantepteyim ben yani şehrinizde yapan doktor varmı bilemem
MerveGulmez Mevsim123 detayli ultrason hem normal muayeneden daha uzun suruyor hem de bebegin butun organlarina kan akisina tek tek bakiliyor ,el ayak parmaklari ,omurilik dizilimi ,kalp odaciklari gibi
Pinaryyim Ablam devlette yaptırdı bir lira bile ödemedi sadece önceden randevu alıyorsun 1ay önce al anca sıra gliyor
Mevsim123 Zeynep23 bende çok merak ediyorum ücretler bide aşırı pahalı gelio 300-600 arası falan ben 50₺ veriyorm herşeyini görüyorum resmini çekip veriyor falan. Bilmediğimiz Bi şey ise bizde yaptıralım eksik kalmak istemem😍
Dmlaa Bende devlette buldum özeller hep 500-600 tl arası ücret alıyorlardı. Maltepe üniversite hastanesinde buldum sgk lılara 200 dendi. Salı günü gidicem inşallah ❣
Pinaryyim Detaylı ultrasonda benegin herşeyine bakılıyor böbregine karacigerne her yerine bnce kesinlikle gerekli
Pinaryyim Zeynep23 renkli ultrason canım o bnim doktorumdada var ama suan daha cok küçügüz onun için sanırım hiç bakmadık daha. Sn gene bir doktoruna sorarsın emin olursun 🙂
Haticeyildiz Zeynep23 benimde ilk gittigim doktorun sariydi ultrason goruntusu ama ayrintili ultrason gibi olmuyo tabi yarim saat boyunca inceleniyo bebek her yerine tek tek bakiliyo
CansuHakanDabakan Hastanesine göre değişiypr herhalde🤔Arkadaşım 150+65muayene ücreti vermiş. Medical park izmirde fiyatı nasıl acaba bilen var mı? Ege üni.’de yakınım var olmadı orda yaptırırım çok uçuksa fiyat ama görüntü farkı nasıldır?
MerveGulmez CansuHakanDabakan devlet universite hastaneleri bu konuda daha iyiler cunku uzmanlar bakiyor genelde docentler ilgileniyor dolayisiyla daha guvenilir