• detayli ultrason ucreti

tugba04 350 tl vericem muayene ücretide malesef ki ayrı bu sadece ultrason yani perinatolog fiyatı

Muayene ücreti ayrı oluyor çoğu yerde. Ama şahsen ben bu testi yaptırmadım

Bakırköy sadi konukta yaptırdım ben devlette ama çok önceden randevu almak gerekli galiba tanıdık bulduk biz ben randevu aldım hemen

Muayene ayrı alıyorlar yaa

Ben ozel hastane degilde ozel muayenehanede yaptirdim prof doktordu 600 liraya yaptirdim suanda gittigim hastanede 250 lira

Sürekli denk geliyorum detaylı ultrason olayına benden hiç istemedi Nası bişi her muayene de 3D gösteriliyo o mu acaba ama ayrı ücret ödemiyorum. Çıktı falan verilio diye duydum ama hiç bi fikrim Yok 🤷‍♀️

Ablam devlette yaptırdı bir lira bile ödemedi sadece önceden randevu alıyorsun 1ay önce al anca sıra gliyor

Bende devlette buldum özeller hep 500-600 tl arası ücret alıyorlardı. Maltepe üniversite hastanesinde buldum sgk lılara 200 dendi. Salı günü gidicem inşallah ❣

Detaylı ultrasonda benegin herşeyine bakılıyor böbregine karacigerne her yerine bnce kesinlikle gerekli

Hastanesine göre değişiypr herhalde🤔Arkadaşım 150+65muayene ücreti vermiş. Medical park izmirde fiyatı nasıl acaba bilen var mı? Ege üni.’de yakınım var olmadı orda yaptırırım çok uçuksa fiyat ama görüntü farkı nasıldır?

Zeynep23 renkli ultrason canım o bnim doktorumdada var ama suan daha cok küçügüz onun için sanırım hiç bakmadık daha. Sn gene bir doktoruna sorarsın emin olursun 🙂