Ipekkarakus0 Ay çok garip duygular içerisindeyim zorunlu sezeryan olacağım en çok korktuğumda buydu korku heyecanı yok ediyor gibi hep olumlu spinal sezeryan hikayelerini okudum içim rahatlıyordu ama ne bilim insan yinede rahatlıyamıyormuş galiba 🥹🥹
nmtock41 Ipekkarakus0 uyuyup dinlenin heyecandan uyumamazlık yapmayın derimm 🙏🏼🙏🏼 allah sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Melekannesiiiii Ipekkarakus0 neden zorunlu sezeryan acaba? Rabbim yardımcınız olsun inşaallah sağ salim slın kucağınıza
Mirzaaninannesiii Ipekkarakus0 sağ salim kucağına al inşallah, hersey güzel geçecek merak etme bebeğinin sesini duyunca herseyi unutacaksın 🌸
anneyimmm42 Ipekkarakus0 bende Allah’ın izniyle sezeryan doğum yapıcam . Burda bekleyeyim deneyimlerini bizlerle de paylaş kuzum hayırlı doğumlar nasip etsin inşaAllah Rabbim 🤲🏻💐
Ipekkarakus0 Melekannesiiiii daha önce bi rahatsızlığımdan 2 defa ameliyat oldum o yüzden ıkınma zorlama vs kesinlikle yasak malesef mecbur sezeryan dedi doktorum
seymaa4 Rabbim yardımcınız olsun inşallah benimde yarın sabah doğumum çok korkuyorum genelmi spinalmı olucaksınız
Miiiii Ipekkarakus0 ben ikinci sezeryanimi Olcam ilki güzel de geçmişti hic problem yasamadim kendi ismi bebegin tum bakimlari hic yatmadan heo kendim yaptim ama bende korkuyorum yaşadığım halde üstelik 😂😂😂😂