sumelegi Anne yanı park beşik aldım ancak henüz yatağını almadım. İnternette uyguna 150-200’e var. Sizce hepsi aynı mı onlar iş görür mü yoksa pahalı bir ürün mü bakmalıyım?
tulay06 sumelegi bana kalırsa iş görür. Zaten en fazla 3 ay yatabiliyor anne yanı beşikte. Büyükse beşiğiniz iyi bir yatak alın ama 2buçuk 3 yaşına kadar yatar
Adeninannesiii sumelegi bende ebebekten 70-130 ahşap beşiği aldım kendi yatağı var almayı düşünmüyorum belki ilerleyen zamanlarda buda biraz ince gibi
mrs_elisah sumelegi onlar iyi değiller Yataş tan cottony e bakabilirsin baya sağlam ve kaliteli bir yatak
tulay06 sumelegi büyük almışsınız o zaman iyi bir yatak alın uzun süre kullanırsınız. 2 bebeğiniz falan olursa o da kullanır. Şahsen benim 2. Bebeğim yatcak doğunca. Oğlum 3yaşına kadar park beşikte yattı.
MeriHera sumelegi ben bebeğime yorgancıdan pamuk yatak yaptırdım 70 TL tuttu hemde çok güzel oldu, organik mis
sumelegi MeriHera çok mantıklıymşşş bende 10cm’lik yatak söyledm ince gelirse yün yorgan var bebek in onu sercem