ebrue Yalvarırım bi isim bulalım yoksa eşimle saç basa gireceğiz 😂 benim dediğimi o beğenmiyor onun dediğini ben Liya ismi ikinci olacak ilk isim bulamadık
denizdalgasi1 ebrue liya dora ismini çok beğeniyorum belki sizinde hoşunuza gider kızımın isminde de söyleyim uyumlu geldi 😂 adel liya olabilir ya da liya anka 🥰
Ahsenmom ebrue Meryem liya.herkes beğenmez ama ben biraz eski kafada standart isim taraftariyim Meryem liya duymuştum hoşuma gitmişti 🤗😘
Ecrin54 Asya Liya, Öykü Liya,Elif Liya,Kumsal Liya,Ada Liya,Masal Liya Ama tek başınada güzel bir isim bence 😊
ebrue Ecrin54 evet tek basına güzel bir isim ama birini ben birini eşim koymak istiyor o yüzden ben buldum onun buldukları da benim hoşuma gitmiyor 😂
isilayvaci Benim kizimin adi Masal liya, simdi ikinci kizima hamileyim onun adida Nare Laren olacak insAllah 🙏🏻 ama ben Aden isminide cok begeniyorum bu aralar cok popüler Aden Liya mesela
Mervaa Merhaba ben de ilk kizim olacagini öğrendiğim de Liya ismini düşünmüştüm ikili isim sevdigim için de Berra Liya olsun demistim ama sonra ailelerrimiz daha kolay bi isim olsun dediler 🤭 İpek Vera da karar kildik bence Berra Liya ismi cok uyumlu ve kulaga hos gelen bir isim 🤗
Karanfila Kızıma Beren adını koyacağım Beren Liya da hoş bana da bi fikir oldu ama eşim ikinci isim istemiyor 🙁