[silindi] Kızlar merak ettimde yüzünüzde leke vs oluştumu. Bende kırmızı çilimsi lekeler oluştu göz kapaklarımın çevresinde özellikle yoğun bu normal mi geçer mi ne diyorsunuz?
Koalaa25 [silindi] benimde göz altlarında kahverengi çil gibi lekeler oluştu kantoron yagi diyolar ama hala denemedim
Selencnbz [silindi] ayyy benim de bıyık yerim ve göğüs ortam lekelendi. Hadi göğüs ortasu çok görünmüyor ama bıyık yeri :( geçiyormuş bir iki kremi de oluyor ben süreceğim doğumdan sonra.
Gizem260 [silindi] sürekli güneş kremi sürdüm çok şükür olmadı şuana kadar inşallah olmaz 32 haftalığım
NeseA Canım benimde göz cevremde yanaklarımda kaşımın üstünde gebelik maskesi yani lekeler oluştu 12 gündür doğum yaptım çok şükür yavaş yavaş geçiyor. Seninde doğumdan sonra geçer 😘
Esrraadil [silindi] Arada bende de oluyor canım ama 1 2 güne geçiyor göz altlarım da ve yüzümin çoğu yerinde oluyo kırmızı kırmızı sonra geçiyor
Moonlight_347 [silindi] bende de olmuştu onlar tansiyon değişikliğinden kan artışından filan oluyormus doktorum böyle demişti. Sabaha kadar geçer merak etme bende iki üç kez oldu bir kaç saat durdu gitti ya da en fazla diğer gün geçti bişey de yapmadım
[silindi] Moonlight_347 iyi bari ya benim iki gündür sabit duruyor geçmedi daha doktor kontrolünede var 😮💨