Kuzular selam 6 aydır bu programı kullanıyorum ve bebek istiyorum burda belki postlarımı gören arkadaşlarım vardır
2 ay kendim denedim ve acaba bir problemi var diye doktora başvurdum (ki öncesinde gidip kontrollerimi olmuştum)
Doktor bana klomen ve çatlatma iğnesi başlattı (nedense) 2 ay da bu şekilde olmadı yok ayakları dikmediğim mi kaldı belime yastık koymadığım mı kaldı herkes stres yapma stres yapma kafana takma at düşüncelerinden diyip durdu ama yok yapamıyorum her ay o negatifi gördüğümde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
Son ay doktor femara başlattı ve artık psikolojim daha da bozuldu bir problem mi var acaba diye kendimi düşünmekten alıkoyamadım ve doktora daha gelmeyeceğimi belirttim çünkü hep bir beklenti içinde kalıyordum o da bana estradiol diye bi hormona bakacağını söyledi değerim 80 çıktı ve 100-150 arası olması gerekiyor yumurta kalitesiz çatlatma iğnesine gerek yok dedi bütün hayallerim boşa gitti 6 aydır pantolon bile almıyordum kendime hamile kalırsam giyemem boşuna masraf olmasın diye
bu süre içinde bir rüya gördüm rabbim beni namaza çağırıyordu bir sel felaketi oluyordu namaza başladım her namazımın sonunda rabbim sen bana huzurlu mutlu bir evlilik nasip ettin sen bu evliliğimi bir evlatla taçlandır diye rabbşme dua ettim
Belki bşraz ayıp kaçacak ama her ilişkiden önce abdest alıp enbiya suresinin 87 ve 88. Ayetlerini 3 kere okudum
Doktorun kalitesiz çatlatmaya bile gerek yok dediği yumurtam bir can olmuş meğer daha yeni öğrendim ve sizinle paylaşıyorum
Sakın ama sakın ümidinizi umudunuzu kaybetmeyin kendinizi üzmeyin rabbim nasip edeceği zamanı biliyor evet stres yapmayın diyorlar ama o meleğin size geleceği vakit elbet bellidir herşeyimi sizinle paylaştım ilk de sisin haberiniz oldu dualarınızı hiç bir zaman eksik etmeyin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı bir evlat ve hayırlı bir anne baba olmayı nasip Etsin isteyen herkese ❤️