rachelgreenn Merhabalar. 2 hafta önce bebeğimi kaybettiğim için kürtaj oldum kanamam hala devam ediyor. Kahverengi-siyaha döndü kanamam? Hala devam etmesi ve renginin böyle olması normal mi ? Bu durumu yaşayan var mı?
berilveannesi rachelgreenn 7 gün sürmüştü benim sanırım kahverengiye dönmeside kanamanın biteceği anlamına geliyor
havvaana rachelgreenn çok geçmişler olsun. Ben iki defa düşük yaptım iki kere de kürtaj oldum iki kürtajdan sonraki kanamalar bile gün olarak birbirini tutmuyor ama ikisi de 10 günü geçmemişti sanırım. Bunlardan yaklaşık bi kırk gün sonra da adet olmuştum. Siz neden kaybettiniz acaba kalbi mi durdu yoksa kendiliğinden düşük mü oldu Allah sağlık sıhhat versin
2kizanasi Benim 20 güne yakın sürmüştü, kahverengi siyah bitmesine az kaldı demek genelde. Geçmiş olsun
Ozlem_00 Benim neredeyse 40 gün ara ara oldu özel klinikte olmuştum bayağı iyiydi izmirde doktorum sıkıntı olmadığını ara ara gelebileceğini söyledi bir sorun çıkmadı çok şükür hep korkum bidaha hamile kalabilir miyimdi çok şükür şuan 16 haftalık hamileyim
havvaana rachelgreenn tekrardan çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın benim ilki düştü 6ay ara verdim ikincisi 7haftalıkken kalbi durdu 2ay aradan sonra şu an 4 haftalık hamileyim ama kan pıhtılaşma sorunu varmış iğne olmam gerekiyor muş. Sizde bu testleri yapın sorunu teşhis edin sonrasında rabbim inşallah kolaylıklar verir cümlemize