Deniz_20 Cicekarslan sudocrem den başka krem kullanmadım oğlumu onunla büyüttüm daha ara ara kendi cildim için kullanırım
Deletedmom52620 Cicekarslan sudo cream kullandım benim kızım çok pişik oluyordu sürekli alt değiştirdiğim halde en son su toplamıştı artık ne kadar doğru bilmem ebemiz söyledi kantaron ve zeytinyağı ılıtıp kullandım 2 günde geçti biter bitmez pişik dahi olmasa bile sudocream kullanıyordum her alt değiştirmem de.
Unlukacar Cicekarslan oğlum 20 aylık sarı kantaron yağı kullandım hep inanılmaz iyi ve doğal şimdi 2. Gebeliğim doğduğunda inşallah yine sarı kantaron yağı kullanacağım
Hifu16 Fotoğraf ekleyemedim ama ben trükid aldım arkadaşlar. Temiz içerikli, ayrıca minoris ,mumsy , beeq vardı galiba bunlar tamamen temiz içerikli hangisine bütçeniz yeterse
mericherry Unlukacar nerden aldınız acaba, ben de şimdi ilk mustela aldım , sarı kantaronu duydum onu da temin edeceğim doğal olsun istiyorum
Uzay1907 Her bebeğin cildi farklı o yüzden yaşayıp göreceğiz ben sudo crem ve penaten aldım ikişer adet tavsiye üzerine, umarım işe yararlar
Deletedmom_7156 Cicekarslan ben sodocrem aldım işe yaramadi betanpol aldim çok etkisini gördüm anında bi günde geçti öneririm betanpolu
holly Cicekarslan penaten aldım hiç etki etmedi bepantol kullandık hep . Kendimde denedim kremi sürdüğüm an pişiğim geçti.
2bebe1gebe Cicekarslan sudocrem kesinlikle bir kere sürüyoeum pişik anında yok oluyor bn ayriyetten düştüğü zaman yaralandığında veya bi yeri kızardığında da sürüyorum eser kalmıyor hiçbişeyden
nmtock41 Cicekarslan sudocrem aldım kendimde de kullandım anında kesiyor acıyı bir de pudra aldım kuru kalması da önemli yaz bebeği olcak oğlum 🙏🏼