MerveEbru Kızlar bebeğim ters olduğu için sezaryen olacağım kesin ama henüz tarih falan vermedi doktor en geç kaçıncı haftada oluyor acaba siz kaçta oldunuz?
iremss MerveEbru ilk gebelikse 39 hafta beklenebilir ikinci ise 38den sonra gelişime göre tarh veriliyor Genel kabul görmş sezaryen haftası aksi bi durum yoksa 38+
EssoSavve MerveEbru normali 38 hafta ama benim doktorum 38 i beklemez karnın çok dar sıkışmış neredeyse kanala yerleşmiş dedi 37 de sancılandım kendi gelmek istedi miniğim 🥰 Çok şükür sağlıklı 🤲🏻
Pyrz_07 MerveEbru 33+2 de 38+4 için tarih verdi ilk sezeryanım olcak sıkıntı yaşamayacağım tarihleri söyledi içinden ben kendim seçtim
ikincimucizem09 İlk bebegim 39+0 ikinci bebeğim 38 haftada alınacak genelde bir sorun sıkıntı olmayınca bu haftalarda alınıyor canım
Tombulanne Benim işk bebeğim sezaryen olfu bu yüzden bu bebeğimde sezaryen olucak nasipse. Daha bugün tarih verdi doktorum ve 38+6 da yapılcak. Bugün 37+6 yım. Ama çoğu doktor 38 i geçirmiyormuş.
Nurozcanx Benimde bebeğim ters suan sezeryan görünüyor ama doktor 40-41e kadar bekleyebiliriz dedi Şuan 39+3 üm