Öncelikle harika bir hamilelik süreci geçirdim ağrısız sancısız Hatta hiç bitmesin istedim sanırım bunu bebeğime o kadar hissettirdiğim 36. Haftamdan beri nts de sancılarım yüksek çıkmasına rağmen bugün doğar yarın doğar denilen bebeğim gelmek bilmedi. Ki nts deki sancılarımı bile abartacak şekilde hissetmedim hatta çokta sevdim o anki kasılmalarımı ☺️
- Haftam muayenemde yine sancılarım çıktı ve 2 cm açıklığım vardı ama bebek gelmiyordu canım doktorum bi aksilik olabileceği üzerine destekli bir şekilde doğumu başlatacağız yarın yatışını verelim artık dedi. Normal doğum istediğim için kabul ettim. Bugün sabah saat 8 de önce fitil verildi ki öncesinde nts de yine kasılmalarım hat safhadaydı sonra saat 10 da serum taktılar (suni sancıymış) takılır takılmaz ölüyorum sandım böyle bir sancı mide bulantısı acı 30 yıllık hayatımda asla ama asla hissetmedim kendimi yere atsam yok suya soksam yok nafile 5 dk olmadan tarifsiz bir acı geliyor ve öldürün beni diye inlemekten kendimi alamadım. Normalde epidural destekli doğum planlıyordum fakat açıklığım çok hızlı ilerleyip bi anda 5 cm olduğu icin epidural şansımı da kaçırdım o an gerçekten ölmek istedim çünkü 10 cm açıklığa kadar aslaaa ama asla o acıya dayanamam dedim. Banyoda suyun altında anneme eşime yalvarışlarım bile onların psikolojisini bozdu resmen. Çıt kırıldım birisi olmamama rağmen ki açıklığım 5 cm de geçmesine rağmen beni sezeryana alın diye hemşirelere yalvardım ama açılmam hızlı olduğu için beni ikna etmeye çalıştılar saat 10 dan 13.30 a kadar hayatımdaki en büyük işkenceyi yaşadım diyebilirim. 13.30 gibi tekrar kontrolde açılmamın 9 cm olduğunu söyledi hemşire yalvarmalarıma dayanamayıp kalçamdan bir iğne vurdu. Acım öncekine kıyasla azaldı ama bebek baskı yaptığı icin ıkınma hissi geldi sanki büyük tuvaletim geliyormuş gibi ıkınmalarımda şiddetli olduğu için popo kısmımda dehşete düşürecek şekilde basur memeleri çıktı bebek baskı yaptığı icin doğumhaneye aldılar beni popomu gören doğumhane personelleri bile şaşırdı. Sonrasında ıkınma isteğim geldikçe demirlerden tutup bebeği ittirdim ve çok şükür çıktı ama bende bittim🥹 sonrasında dikiş icin beni uyuttular. Şuan çok şükür bebeğim sağlıklı benimde sağlık problemim yok. Popomdaki basur memelerinin dışında tabi oturup kalmayacak kadar beni zorluyor. Hatta hareket bile edemiyorum popo acısından
Uzun oldu ama söyleyim suni sancı pişmanlıktır pişmanlıktır pişmanlıktır bence.