Serii_80 (Sebepsizinfertilite) 5 kez klomen famera çatlatma iğnesi, 1 kez gonal f aşılama olumsuz . 2 aşılama için 4 ay ara verdim tekrardan gonal f ile başlıyoruz . 20 haziran ilk ignemi oldum. 100 vuruldum hayırlısı olsun hakkımızda
_Hill_ Serii_80 benimde aynısını sebepsizinfertilite 7aya 5 klomen+çatlatma 1 hsg filmi 1 de aşılama sığdırdım neden yok ama bebişte yok herşey olması gerektiği gibi gidiyor.Umarım 2. Aşılamanız tutar🤲🏻bende ya ağustos yada eylülde 2. aşılamayı olurum diyorum bakalım kısmet
12siradanbiri Serii_80 aynı durumdayız sebepsiz infertilife diyor doktor 4 defa klomen ise yaramadı dun aşılama oldum insallah tutar dua eder misinz🤲🤍 ben de sizin için edeceğim rabbim guzel haberler almayi nasip etsin
_Hill_ Serii_80 zamanı var diyorum ben işte baya saldım verici rabbim inşallah ikinci aşılaman tutar canım.Hayır herşey temiz sıkıntısız benimde seninde öyle anladığım kadarıyla.Artık bekliycez allah daha fazla beklettirmesin🤲🏻hamile kalırsan mutlaka yaz banada umut olursun😊