Tuba06
1. Çocuğuma 7 ay sonra hamile kaldim 3 yasina girince kardes olsun dedik ama ne yazıkki olmadi cok tedevi gordum 7 sene olmadi o rotgenler o hsg filmi o klomenler o catlatma iyneleri cok ama cok yiprandim oglum kardes diye surekli agliyo bebegi olacak olani duyunca daha cok agliyo arkadasimin kardesi olucak benim yok diye git gel artik yorulmuştum doktordan musade istedim ben biraz dinlenmek istiyorum dedim oda biraz mola vermek iyingelir dedi ve gonderdi 4 ay gitmedim ve yine bi arkadasinin kardesi olacagini ogrendi ve aglamaya basladi bende agliyorum onla birlikte dua et oglum femekten baska elimden bisey gelmiyo tamam deyip tekrar tedaviye baslayim dedim adet olup 3. Gunu gideyim dedim esime oda tamam dedi adetim surekli gecer ve yine 15 gun gecti test yapiyim da ögle gideyim dedim testi aldim yaptum sabah birde ne goreyim 2 cizgi ben mutluluktan agliyorum ogluma soyeledim cok sevinde havalara zipladi hemen yakinda ozel bi polikinik vardi gittim hemen ultrasona soktu evet var kalp atislari bile baslamisti neyse dogum yaptim kizim dogdu mutluyuz ben korunmadim kizimdan sonra olmuyo zor oluyo cocuk diye 2 sene sonra bir baktum yine 2 cizgi biz yine cok mutlu Allahim bu sefer aratmadan verdi 2. Kizim da oldu bu sefer sipral taktirdim yeterli diye 5 yasina girdi bu arada 3. Cocuk sonra ne oldu dersiniz sipral kaymis ve yine 2 cizgi yine mutluyuz esimde bende coxuklari cok seviyoruz 4. Cocuk geliyodu bu sefer kordon baglatiyim diyorum ama oda acilir diye korkmuyo deyilum bi taraftanda gunah diyorlar bakalim nasip artik belki yine bi 2. Cizgi gorurum cok guzel bisey ya o 2 cizgi mutluluk verice rabbim isteyen herkeze hayirli evlat saglikli sihatli evlat nasip etsin uzun oldu ama kusurabakmayin bekli bi unut olur kafaniz rahat olsun aklinizdan cikardiginiz an rabbim insallh nasip eder 😊