SevcanahinBingl merhaba kızlar yarın sabah saat 10 da önce fitille daha sonra suni sancıyla açılmam sağlanıcak.İnşallah sezeryane gerek kalmaz.Aslında doktorumla bekleme kararı almıştık ama oğlumun kilosu 4 üzeri ve tansiyonum hep yüksek.Bana dua edin🤲🏻Şimdiden Allah razı olsun
cinderella SevcanahinBingl Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al yarın inşallah 🙏🏻 Hadi sen doğur sıra bize gelsin 😄
melisa_serkan SevcanahinBingl ay canimm merakla bekliyorum dogum hikayeni bende suni sanci ile dogum yapicam cumartesi allah yardimcimiz olsun
eti SevcanahinBingl ben de fitil alicam ysrin obur gun ama.henuz karar veremedim. 39+6 olduk. 3600 du en son. Kilo almadan normal dogumu riske atmadan yapalim diyo doktorum.:/ ben beklemek.istiyorum ama 40 dan sonra komplikasyon riski artiyomus
Denizbaytar SevcanahinBingl cnm bende aynı durumdayım 40+2 oldum sancı falan yok Yarın yatışım olucak suni sancı verecekler 🙄
Aysa Allah hayirlsiini nasip etsin evlatlarimizi sag saglim kucagimiza aliriz insallah.Insallah kolay dogum olur duanizda biz hamileleri de unutmayin😊
ElaMirza Benim oğlum 4.700 doğdu normal dogum yapmadı doktorum. Omzu çıkar dedi 😔 sson anda sezaryen oldum 40+5 de
Samiye SevcanahinBingl inş sağ salim bir avazda doğurursun cok canin yanmadan. Devlette mi ozelde mi yapacaksın dogumunu canim ?
BurcuDuman SevcanahinBingl bende sabah suni sancı alıcam 40+5 haftayım Allah kolaylık versin ikimizede