Buseyllzr Normal doğum yapanlar dikisleriniz ne zaman düştü ne zaman oturmaya başladınız? Birde dikislerle büyük tuvaletimi yapmaya korkuyorum biraz hala yok gelmedi ama gelince ne yapcam bilmiyorum acı ağrı oluyor mu yaparken korkmalimiyim?
Ozlemyusuf Buseyllzr çok ıkınma tuvalette otururken de dikis olmayan tarafa doğru yan oturabilirsin 🙈 çok ağrı oluyodu ben oturamiyodum
Aysem- Buseyllzr Ben sezeryan oldum aynı korku bende de vardı. Kayısı hoşafı için çok abartmadan çünkü sütten bebeğe geçiyor ve ishal oluyor bizim başımıza geldi 🤭
Deletedmom727271 Buseyllzr ohh kuşum anne oldu 🌼 sorunun cevabını bilmiyoruuuu çünküm normal doğum yapmadım sjsjsj ama yazasım geldi prenses napıyor🙃😂
QUEEN088 Buseyllzr Bende gec düştü.Büyük tüvalet sorunu bende yaşadım korkumdan yapamıyordum.😅Ama Mutlaka bağırsak açıcı fitil kullan onda rahat tuvalet yapıcan ve dikişlere bişey oolmaz
Buseyllzr Ozlemyusuf bende oturamiyorum valla 😂 tuvaletimde yok kaçıncı gün çıktınız büyük tuvalete peki?
Buseyllzr Aysem- normal hazır kayısı suyu içiyorum ama o ise yaramıyor sanırım yarın eşime kayısı kurusu aldırıp kaynatacagim bide onu deneyim çıkabilirim inşallah siz kaçıncı gün çıktınız peki?
Buseyllzr Deletedmom727271 prenses uyuyor teyzesi çok yormuyor beni şükür ☺️ bizim yakışıklı ne yapıyor 😂
Buseyllzr QUEEN088 ya doğumdan sonra o fitilden bana yaptılar sanırım ama kanama için mi onun için mi anlamadm 🤦
Feyza-nur Buseyllzr ben dogumdan 1 kaç saat sonra oturdum bebeği emzirmek için ilk bir kaç gün acıyor ama o kadar cok değil sonra acısı geçiyor benim doktorum 1 hafta sonra dikişlerimi almıstı iyiki aldı ağustos sıcagında pişik olmuştum
Buseyllzr Feyza-nur ay maşallah valla ben oturamiyorum 2 gündür totom uyuştu artik yatmaktan 😂 büyük tuvalette zorlandnzmi kaçıncı gün çıktınız?
Neziya12 Buseyllzr benim 1 ayın içinde düşmüştü ben kapız olmuştum yapamıyor dum sinamike çayı içtim iyi gelmişti rahat oluyor du korkuyordum acır diye
Aysem- Buseyllzr doğumdan 3 gün sonra çıktım. Bende kaynatıp içtim ama dediğim gibi günde çok tüketmeyin bebeğide etkiliyor.
Feyza-nur Buseyllzr ikinci gün cıkmıstım hiç zorlanmadım ben idarda biraz zorlandım yanma cok olmustu bende
ada58 Buseyllzr doktoruna danış yine de canım ben doğum yapmadım tecrübem yok ama tuvaletini kolayca yapabilmen için incir ve süt karışımı çok iyi geliyor kardeşim serklaj olmuştu ıkınmaması gerekiyordu bu kürü uyguladı aşırı rahatlamıştı