Sehrbnon122 Edabykl canım bende 16 haftalık ikizlerime hamileyim de kusura bakmazsan bisey sorucam karnın büyümeye baslayınca sertleşti mi benim de karnım hafiften sertleşiyor şiştiginden dolayı mı acaba dedim
Edabykl Benjaminannesi yemeyle alakasi yok bence ic karnim geniş degil disa büyüyor 😂😂 demek sizin ic karniniz genis o yuzden çok çıkmıyor 😂🙈
karakiz1 Benjaminannesi En son gittigimde 1.5 kiloydu bakalim bu hafta gitmemde kac kili olmus olcak doktor kilosu haftasina gore iyi dedi
Merve0671 Sevgiiss çünkü benimde karnıma küçük derlerdi 32. Haftadan sonra çoşdu karnım bebek daha hızlı kilo alımı yaptığı için ,
Sevgiiss Merve0671 sağlıklı olsunlarda önemli olan o . 30 lu haftalar nasıl olur bende merak ediyorum
Benjaminannesi karakiz1 aynen onu dedim 31 dediğin için normal canım bu ya Maşallah diyelim de benim ki en son gerideydi
karakiz1 Benjaminannesi Daha doğuramamistiniz dimi siz karin sertlesmesi die postlarinizdan goruyorum insallah saglicakla hepimiz aliriz kucaklarimiza
Benjaminannesi karakiz1 aminn aminnn yok bir sertleşme var gerçekten canımı alıyor sanki nefes alamıyorum korkuyorum ona bir şey olacak diye 😓
Babymomhappy Sevgiiss ayyy ona neymiş acaba belki için geniş ay şu patavatsız insanlara hiç tahammülüm yok ya boşver sen kuzum bebeğin haftasıyla uyumluysa her şey yolundaysa kim ne derse desin he de geç sen 😘