Sevgiiss karakiz1 Hatice2323 Edabykl QUEEN088 Rmysa0308 Kızlar 21+1 bugün çok küçük karnın sorun mu var dedi birisi şaka gibi geldi çünkü kocaman duruyor karnım
karakiz1 Edabykl 31 haftalığım benim karnimdan sizinki büyük 😂😂 bana gorenler 8 aylim olduguma inanmiyor doktorum bilw
Sehrbnon122 Edabykl canım bende 16 haftalık ikizlerime hamileyim de kusura bakmazsan bisey sorucam karnın büyümeye baslayınca sertleşti mi benim de karnım hafiften sertleşiyor şiştiginden dolayı mı acaba dedim
Hatice2323 Sevgiiss kız bosver milleti bilip bilmeden konuşuyorlar gayette büyük daha ne olsun yeni yarıya gelmişsiniz hiç takma gayette iyi
karakiz1 Sevgiiss Sağlığı icinde olsun canm seni iyi anlıyorum inanki 31 haftalığım benim karnım anca senin kadardır benide görenler oyle diyor doktor bile ufak kızım gec bakalim diyor kendimde yani 170 boyunda ince uzun bi kizim
Melekzx Sevgiiss benim 30 haftalık senin kadar iç karınla alakası var ki bunun bana da küçük diyorlar
Ozge Sevgiiss benim o haftalardaki karnıma benziyor neresi küçük ben de 30dan fazla diyeceksiniz sandım 🙈
Lylaars Sevgiiss cok iyi o zamam eğer o haftaya göre benimki de öyle idi iç karın demekki geniş cok guzel bisey
Hulus Sevgiiss kendi karnimla kıyas edeyim bana göre sizin ki 24-25 civarı benim 22 haftalık sizden bir tik daha küçüğüm 😊
Sevgiiss Hulus 21+1 canım 😂 buna küçük sorun mu var dedi insanın moralini bozmakfan başka bir şey değil bu
Mucizemutlusu Sevgiiss yaa hiç moralinizi bozmayın ben 20+6 yom sizden küçük karnım kim ben kendi karnıma büyük diyordum. Bence gayet normal ya. Önemli olan bebeklerin sağlığı
Sevgiiss eylulmomm sırf moral bozmak yaptıkları başka bir şey değil bu kişiden kişiye değilen bir durum ama sorun mu var diyince moralini bozuluyorlar 😐🤷🏻♀️😂
Sevgiiss Ozge valla canım öyle dedi bugün birisi sorun mu var diyo ne sorunu dedim kocaman bile çoğu kişiye göre 😂
Ecceee Sevgiiss inanın benim karnım da bu kadar ve 31 haftalığım, sizin daha 21 ken bu kadarmış…karnın büyüklüğüyle bebeğin gelişiminin ne alakası varmış acaba? Sanki doktorlar, ebeler de gözüyle rahmin yerini ölçüyorlar 😂 boş konuşanlara he diyip geçin 😅
Sevgiiss Ecceee öyle canım kişiden kişiye göre değişir ki çok küçük olduğunu düşün hamile kadına sorun mu var karnın çok küçük denir mi insanları anlamak zor
Ecceee Sevgiiss benim karnım gerçekten küçük yani haftalardır pek büyümedi ama bebeğim hep haftasına göre ileriden gidiyor..yani bunun karın büyüklüğüyle hiç alakası yok..bizim insanımız herşeyi çok bilir, her konuda fikri vardır..şimdiden bunu kabullensek iyi olacak..çünkü bitmeyecekler asla..çocuk doğduktan sonra da devam edecekler konuşmaya 😂😂😂