Anne1010 Kızlar affınıza sığınarak yazıyorum. Daha demin lavoboya gittim iç çamaşırım ıslanmıştı az sonra bi daha gittim az daha ıslanmıştı. İç çamaşırımı değiştirdim. Tekrar küçük bi yer ıslanmıştı. Szce bu su olabilir mi ilk gebeliğim tecrübesizim ve daha 32+2 yiz.
Manolyagkmn Anne1010 bu haftalarda akıntı da çok oluyor canım akıntı olabilir mi çamaşırında gördüğün benim sızıntı şeklinde suyum geldi iki kere küçük tuvaletini yaparken kontrol edebiliyorsun ya su gelince kontrol edemiyorsun kendini sıksanda o durmuyor akıyor . Azda olsa onun geldiğini hissedersin ama tabiki de Dr ile görüş.
denizdalgasi1 Anne1010 uyurken patladı şarr diye 😂 ama herkesin değişik oluyormuş fakat sizinkinin su olduğunu sanmıyorum gene de doktorunuza danışın derim
Buser54 Olabilir doktorunuza haber verin ya da kontrole gidin. Gelen sıvının su mu başka bir şey mi olduğunu anlamak İçin kullanılan test kağıtları var. Eğer gelen su ise ilaçla durduruyorlar, endişe etmeyin :)
Anne1010 Buser54 sürekli idrara çıkma isteği var sürekli bebeğin baskısı mıddır bilemedim. Üç dakika da beş dakika da lavoboya gidiyorum
Buser54 Anne1010 heyecandan da olabilir tuvalete gittiğinizde yapabiliyor musunuz yoksa azıcık bir şey mi geliyor
denizdalgasi1 Anne1010 umarım su değildir buraya yazın merak ederiz 🥰 ama her türlü içinizi rahat tuttun
Anne1010 denizdalgasi1 su değil ama sancılarım düzenli çıkmaya başladı kasılmalarım var. Ve yatışım verildi.