Brlbby Melos90 Melos90 ya anestezisiz demek😔 başka yerde çektirdiniz mi peki ? Sonrasında adet düzeninde değişme falan oldu mu acaba?
Melos90 Brlbby başkent üniversitesi hastanesi çektirdim para verip yoo hiçbir şey olmuyo sonrasında normal her şey adet düzensizliği olmuyo
Aysesuuu Canım ben dün çektirdim şehir hastahanesinde anestezi uygulanmıyor canım yandı evet ama 10 dakika kadar eve gelince tekrar bi ağrı oldu ağrı kesici içtim. Ama acı eşimin düşükse anestezi yapan bir yere git derim
Brlbby Aysesuuu Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben de dayanabilirim galiba acı eşiğim yüksek ama merak ediyorum yine de bakalım 😘
Aysesuuu Brlbby ilacı onlar veriyor canım sana antibiyotik yazarken sor istersen opak madde alacak mıyız diye sonuçlar aynen hemen çıkıyor ben orda daha kalkmadan sormuştum tüplerden geçti ilaç dediler sonra doktora gidiyorsun hemen sonuç gidiyor doktora da bana adetin 2. Günü gel dediler muhtemelen ilaç yazacaklar benim progestteron hormonum düşük
Japonkirazcicegi Merhaba kızlar, ben de çektirdim anestezisiz hemde. Asla korkmayın çekildiği an sonuçlar çıkıyor yanii tüplerin açık yada kapalı bunu hemen söylüyorlar
Brlbby Aysesuuu Anladım canım, çok sağol , Rabbim senin de istediğin ne varsa en kısa zamanda en güzel şekilde onunla taçlandırsın inşallah 🤲🏼 Teşekkür ediyorum 😘