Mahiree Sonunda dogurdum😂 şuan paşam kollarımda uyurken hastane odasından yazıuorum😍dün gece belim sanki ikiye bölunuyo gibi agrıuodu duş alıb uyudum gece 4gibi sancıya uyandım hemen tualete koştum yok gitmiyo git gide artıyo hemen eşimi uyandırdım ben ölüyorum dedim nasıl korkdu😁hazırlanıb hastaneye geldik devlet hastanesi doktorlar çok kötu insana insan deyilmiş gibi bakıyorlar ben sancıdan ölüyorum bagırıyorum geliyo diye kimse yok sonunda geldiler bakdılar bebeyin kafası gelmiş hemen doguma aldılar hiç hakkımı helal etmiyorum onlara😡neyse 2 ıkınmada ogluşumu kollaraıma verdiler ne acı kaldı ne öfke o an yeniden dogdum oglumla😍😘dikiş atıldı kaç tane bilmiyorum ama( yok böyle bir acı dogru ama şuan ki kollarımda uyuması inanın ömre bedel😋😍❤ doguracak olanlara bir avazda bebeynizi kucanıza alırsınız inşAllah🙏bu arada biz 3kilo 400qram dogduq 52 smda boyumuz hamd olsun Allahıma🙏❤uzun oldu hakkınızı helal edin👶🏻😘
Tuba704 Mahiree uzun olmamış kısa bile olmuş🙈 Sağlıklı huzurlu ömrü olsun inşallah🙏 En zor aşaması hangisiydi acaba ? 🙈
Aysedgrlikrkmz Mahiree uzun uzun yazın ben hepsini tek tek okuyorum duygulanıyorum okurken bile insan ağlıyor o mutluluğu sizinle paylaşıyorum resmen 🙏🏼 ☺️ Rabbim uzun ömür versin 🙏🏼