Sevimlianne_adayi Üsteki dün Alltaki bugün diğerinde de aynı bu şekilde sanki çizgi var gibi ama üsteki kuruma eminim pembe veya renkli değil
Eda_krkmz Sevimlianne_adayi Bence deneme direk kan testi ver çünkü ben teste negatif çıktı geçersiz çıktı kan verdim gebeydim bence sende öyle yap
Sevimlianne_adayi Bet7408 alttakini biraz önce yaptım zaten canım o da diğeri gibi belli belirsiz birşey bar büyük ihtimalle o da kuruyunca diğeri gibi olacak
Dilosderler Sevimlianne_adayi benim cok belirgin olmasina ragmen kan testi vermeden sevinmedim. Kesin sonuc kesinlikle kan hemen git ver ozelde heleki 1saate cikiyo sonuc
Dilosderler Sevimlianne_adayi Sevimlianne_adayi saglik ocaklari saat 10 kadar kan testi aliyor keske oraya gitseydin sabahtan mutlaka yardimci olurlar
Minikbirannem Sevimlianne_adayi bence 2 gün sonra tekrarla kan vermeyeceksen ben kan veremedim 2 günde bir kez gebelik testi yaptım ve gittikçe koyulasti inşallah sizinde öyle olur ❤️
Sevimlianne_adayi Lanba canım işte eğer yumurtlamadan 14 gün sonra kesin regl olunursa dün olmam gerekti olmadım ama yumurtlamanın 13 üncü günü negatif idi
annesinin_beybisi Sevimlianne_adayi yok canım 14 günle bir ilgisi yok benim de uzun zaman olmadı cok takip etmistim. erken yumurtadigimda gec yumurtladigimda da hep zamaninda oldum 28 günde yani . yumurtlamadan 14 gün geçince olmadim
annesinin_beybisi Sevimlianne_adayi canım bence adet günümü bekle yine test yap bu sekilde çıkarsa vardır. hep kuruma olacak değil ya