Ay0694 Arkadaşlar 26+5teyim son 1 haftadır inanılmaz kabızlık yaşıyorum..doktorumun önerisiyle magnezi calsine toz içtim 2-3 gün iyiydi sonra tekrar başa sardı..sürekli ilaç kullanmak da istemiyorum tavsiyesi olan var mı? (Aç karnına kuru kayısı dışında:))
Vera09 Ay0694 ben magnezyum kullandığımdan beri sıkıntım kalmadı. 3-4gün tuvalete çıkmadığım oluyordu
Obirgebe Ay0694 boll boll su sebze agırlıklı beslen çorbayı eksik etme birde mevsimi gelir kavun ye ☺️☺️
Doga_deniz Ay0694 Duphalac verdi doktor o çözdü ama şurup içemiyorum bu ara yine başladı benim de aynı sorun
Ay0694 Obirgebe su çok içiyorum sebze de tüketiyorum ama hergün degil tabi yani sebzeyle doymuyorum cünkü😂 kavun denemeli 🤓 teşekkürler canım😘
Nesliihang Sabah aç karnına 5 kayısı 5 erik ye 2 bardak ılık su her sabah yap 45 dk falan bişi yeme böyle gün içinde hep wc çımıyorsun ayrıyetten karpuz kiraz tüket gün içinde çook daha faydalı oluyor ben 1 aydır bunlar sayesimde kabızlıktan kurtulfum
Vera09 Ay0694 hangisini kullanıyorsunuz? Ben magosit içiyorm aç karnınıza içerseniz hele normalde ishal yapıyormuş beni ancak tuvalete çıkartır😄 dut kayısı falan bunlar hikaye. Arada ilaç kullancaksınız demek mecbur
Ay0694 Vera09 velbon kullanıyorum ben,bitmek üzere zaten doktora onu sorayım ..valla isal olmak istiyorum😂
Vera09 Ay0694 ben de istiyorum aylardır öyle bişey yaşamadım😂 bi de çok kabızlık var diyince bekunis vermişti, ama magositi kullanmaya başlayınca gerek kalmadı şükür. Geçmiş olsun