Zeynepp054 Kızlar normalde çok abartılcak kadar büyük değiller ama 15 haftalık hamileyim doğumdan sonra çok büyürler kötü bi görüntü olur diye üzülüyorum. Kilo alımıyla alakası olur degilmi. Çok kilo almak istemiyorum o yüzden
nilsmomy Zeynepp054 benimde küçüktü göğüslerim şuan 14+3 te o kadar güzel oldular ki hatta bir tık daha buyuyebiliryani hep hayalimdi büyük olması sgshhss birde normalde küçük olunca sarkıkta olmuyor hem dik hem büyük keşke hep böyle kalsa🤩🤩
Yaseminf Zeynepp054 emzirirken daha da buyuyecekmis ama kilo ile alakalı değil süt doluyor içine bence şuan güzel sutyen giymeden bile dik duruyor keşke hep böyle kalsa
Satiyeak Zeynepp054 bende 18+3 um zayif biriyim ama goguslerim ilk buyuyen organim oldu alttan catladilar. Boyle de guzel ama daha fazla buyumesinler yeter😁
mervenoluyoruz Ay bu durumdan ben de muzdaribim. Küçük göğüslü bi insandım şu an 8+4 düm. Göğüslerim gerçekten aşırı dolgunlaştı umarım daha fazla büyümez büyük göğüslü olmayı istemiyorum. 😔
Zeynepp054 mervenoluyoruz Benim çokta küçük sayılmazdı ama kötüde durmuyordu. Bundan sonra dahada büyürse bilmiyorum yani. Çok büyük olunca giyilen yakışmıyor cok fazla sanki 😞 insallah sizinkide cok fazla büyümez diyelim 🤷🏻♀️
cansualisa mervenoluyoruz evet 75 b takıyorum küçücüktü sılıkonluuu gibi oldu kızımda bile böyle değildi bu 2. Herşey fok farklı😂 9+1 iz
-minikkelebegim- mervenoluyoruz biz 8+4yiz aynıymışız😊 ve bende bu duruma üzülüyorum umarım daha fazla büyümezler🤷♀️
heyzil06 Ben 10+5im benim de küçüktür göğüslerim henüz regl olacakken dolgunluk olur ya göğüslerden o kadar oldu daha bilmiyorum zamanla büyümeye devam edecek mi 🤷🏼♀️
heyzil06 Zeynepp054 benim hep biraz daha dolgun olsa keşke derdim bakalım hamilelikte ne kadar büyüyecek 🙈 tabiki büyük olmasından küçük olması çok daha iyi ama böyle de sanki sütüm yetmeyecek mi hissine kapılıyorum daha şimdiden sanki büyük göğüslerde daha fazla süt üretimi oluyor küçüklerde az oluyor gibi düşünüyorum 🤷🏼♀️
Zeynepp054 nilsmomy Evet kücükten büyüyünce sorun olmuyor sarkma gibi ama biraz büyük olup dahada büyüyünce sarkması çok büyük olasılık 😑
nilsmomy Zeynepp054 haklısınız ama emzirme döneminden sonra eskiye dönüyormuş zaten o yüzden canınızı bunlarla sıkmayın süt olsun bebişler sağlıklı olsunda yeterli 😍🙏🏻
eylulmomm @Zeynepp054 Benimde göğüslerim küçücük değildi ama normal güzel boyuttaydi hamile kaldım 17. Haftadan sonra bir anda büyümeye değişmeye başladı şimdi bu benim gogsummu diyorum üstelik gayette zayıfım inşallah düzelir çok büyüdü ve rahatsız oluyorum ya ☹️
Zeynepp054 nilsmomy Çok haklısınız tabikide öyle sağlık olsun yeterki 🙏🏻 ama ister istemez kötü bi görüntü olur diye üzülüyorum işte inşallah eskiye döner ☺️
heyzil06 Zeynepp054 iyi bari o zaman sütümüz olsun da büyük küçük önemli değil boşverin sağlıklı olsunlar inşallah 😍🤲🏼