Pyrzhln21 Ben sancılarimi ayırt edemiyorum. Sancı veya nişan dışında nasıl anlayabilirim doğumun yaklaştığıni
gamzebngaa_dmr Pyrzhln21 hiç bir şekilde anlamıyorsunuz sadece karnınız iki bacağınızin arasına iniyor son haftalarda o zaman doğumun yaklaştığını anlarsınız onun dışında bişey yok bazılarında nişanda gelmiyor direk su geliyor yada suda gelmiyor sancı geliyor o şekil anlarsiniz 😂
HurremSultan Pyrzhln21 ben hissettim içime doğdu doğuma gitmeden 2 gün önce sol bacağıma vurmuştu ağrılarım az az vuruyordu. Ama en çok içime doğdu doğuracam ben diyordum😅
Zeynep2019 Pyrzhln21 bu benim ikinci gebeliğim ilk bebeğimde tam 40.haftada doğdu kızım ne sancım vardı ne suyum geldi nede nişanım geldi, normal rutin kontrolüm vardı hazırlanıp evden çıkana kadar 5 kere falan çok afedersiniz çişim gelmiş gibi vc ye gittim evden çıkarken annem bebek bugün gelicek bu kadar tuvalete gidip gelmek normal değil dedi sonra gerçekten biraz karnm ağrımaya başladı, kontrolümde 6 cm açıklğmn olduğunu öğrendim oh be dedim bu kadar kolaymymş doğurmak hissetmedim bile ama tabki erken konuşmuşum zaman geçtikçe sancılar arttı yaklaşık 12 saat sancı sonrası bebeğim kollarmdaydı yani uzun lafın kısası benim bi belirtim yoktu 😂
Buser54 Pyrzhln21 açıkçası nişanım da geldi ama hala doğuracakmış gibi hissetmiyorum 😅 sanırım anlamanın yolu yok
Bulucb1709 Kasılmalarınız sıklaşır,kanama olabilir,şu gelebilir,ishal olunabilir ( kullandığınız ilaçlara bağlı olmamak kaydıyla) kendinizi aşırı enerjik hissedersiniz 😅
RamazanYaren0655 HurremSultan yaa iki gündür evde yürüyorum ara ara kasilma giriyor bende şüpheliniyorum🤦38+0
Hafize27 İlkte bişey anlamadım ne nişan ne sancı 40+0 kontrole gittim doktora cok akıntım var dedim kontrol etti megerse suyum az az gelmiş ama ben sanıyorum ki bi anda gelcek direk doğum haneye indirdiler suyum baya azalmişo kadar umutsuzdum ki doğurcagıma yanımda ne esya var ne bişey esim koşa koşa eve gitti suni sancıyla doğurdum inşallah bunda belirttim olur anlarım
Siracinannesi Pyrzhln21 sancılar zaten uyutmamaya başlamıştı değişik bişey oldugunu hissetmiştim lavaboya gitmiştim afedersin azıcık kan gelmişti sonra sancılarım da iyice arttı zaten hastaneye gittim ve yarım saatte doğurdum 😂