2koftemom 99 dediniz, sabahtan beri bekliyorum bisiy yok😅😅 nolcakmis.simdi zaman çubuk mu geçecek? ha buarada normaldede zaman hızlı geciyor. ILK GEBELIKTE ACMAMISTIM smdi acmak istedim kimler kaç gun kaldi ? KORKULAR.BASLADI MI😅😅
Deletedmom73711 2koftemom 97🫶🏻 Hiçbir şey olmuyormuş, zamanda aynı seyrinde😂 Ben de birden her şey çok hızlanacak sanmıştım🤓
QUEEN088 2koftemom bende)205 kalmış😂😂Ama yine heyecanlıyım😅99 da(gelicekmi bana)😄sağsalim kucağımıza alalımda
2koftemom Deletedmom73711 ben dün akşam 99 girdim bugün nolcak diye bekledim .😅😅 eşimde anlattım 99un Bi hıkmeti varmış diye sonra aksam yemekte cacık yapmıştım. eşim dedi çok güzel olmuş 99n meyvesini yiyiruz🤣🤣🤣 evet zaman aynı kuzu ama korku basladi
2koftemom QUEEN088 geliyor geliyor hiç merak etme zaman hızlı geciyor inanki 120lerdtken geçecekmiş ya kıyamet koparsa dedi. geldi bile😅
2koftemom altnbebek yok kız 99dqn oncede hızlı geciyor aslında ilk 3 ay zor geçiyor 2nci trimestradan sonra daha hızlı geciyor son trmestrq tabi dörtnala bide yazdir gün içinde daha çok hareketliyiz saglikla al kucagina🥰
Deletedmom73711 2koftemom Ya senin ikinci çocuk sana şimdi zaman hızlı geçer biz ne yapalım daha ilk😂
2koftemom Deletedmom73711 bu konuda haklısın 😅 6 buçukta kalkamama rağmen zaman geçiyor. ilk gebeliğin avantaji var ama öğlen 12 ye kadar uyu veya dinlen et sakin kafayla yasiyosun suan😉 ben günde kaç kere kucağıma alıyorum çok aktif geciyor aptallasiyorum bazen uykudan kalkamıyorum. Tadını çıkar canimm 😘😘😘😘