Öncelikle tüm annelerin sağlıkla bebeklerini kucağını almayı nasip etsin herkese Allah
Benim yüksek tansiyon nedeniyle 30 haftadan sonra gelişmeyen ve kğ almayan beneğimi dün sezeryan doğumla dünyaya getirdik 1.910 gr doğdu ciğer gelişimi tamamlanmamış bir hafta belki daha gazla küvezde kalacak inşallah Allahın izniyle toparlanıp evimiZe gelir yavrum dualarınızı bekliyorum sütümü sağmaya başladım fakat tık yok sabah duş alıcam belki gelir erken olduğu için vücut daha algılamadı hala çok şişim hala hamile gibiyim yüksek tansiyonun ödemi 😢 şuan tek isteğim bebeğimin sağlıkla evimize gelmesi ve sütümün gelmesi 🐣🤲 tansiyon fena bir şeymiş aman dikkat edin ama hastanede zamanında doğupta ciğer gelişimini sağlamayan çok bebek vardı heralde bugünlerin büyük sorunu bu arada Alife Etimesgut normalde ben Şehir hastanesinde yapacaktım normal doğum fakat Allah bunu kaderime yazmış ikinci kızım dünyaya geldi mercimeğim çok küçük teyzeleri dualarınızı bekliyoruz ilk kızım normal doğumdu o abla artık🥰 darısı kardeşine Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin Cennet annelerinin ayağındaymış💙💐🤲😘