Mirayrayrayray Devlet hastanesinde genelde yapmıyorlar diye biliyorum, üniversite yada özeller yapıyor. Ben özelde yaptırdım 14 güne çıktı. Devlette ise en az 3 düşük istediler ve 1 aydan önce çıkmaz dediler.
Tortatepe Mirayrayrayray devlette yapıyor 9 mayısta yaptırdım. Hala çıkmadı. Down sendromlu doğmuştu bebeğim. Direkt yaptılar
Tortatepe Momy_eyyuptalha ben kartalda eğitim araştırma da yaptırdım siz nerde yaptırdınız acaba.? Oradaki doktor 4 buçuk 5 ay sonra çıkar demişti de
Momy_eyyuptalha Tortatepe vizede 3 veya 4 ay demişti öyle olmadı erken çıktı e nabız da çıktığı belli oluyor sürekli takip et
Sehrbnon122 Tortatepe ben fakülte araştırma hastanesinde yaptırmıştım eşimle 1.5 ayda cıkmıstı eşimin erken cıktı ama benimki biraz daha gec cıkmıstı
Tortatepe Momy_eyyuptalha ay sürekli takip halindeyim. Ama ses Seda yok. Çok fazla merak ediyorum inşaAllah temiz çıkar çok dua edin
Deletedmon099282 Momy_eyyuptalha Benım doktorum enabız dahil hiçbir yerde göremezsiniz gelip almanız lazım dedi gerçekten de öyle oldu pıhtılaşma sonucum çıkmış hala hiçbir yerde görünmüyor doktordan bizzat gidip aldık
Momy_eyyuptalha Tortatepe inşallah canım tertemiz çıkar sonuçların 🙏🏻🤍sende sağlıkla evladını kucağına alırsın inşallah 🌺