RabiaKaratas Papatyannesia yaaa inanamiyorum inşallah banada böyle romantik şeyler yaparlar 🤣 sizin adiniza çok sevindim güle güle büyütün bebisinizi 😍😍😍
Mavisperi Papatyannesia ben orda takipli değilim ama oraya sadece doğum için gitsem oluyor mu ki acaba siz orda mi takipliydiniz
Maviii Allah iyilere denk getirmiş maşallah darısı bizlere 🥰 sağlıcakla büyütün yavrunuzu, çok geçmiş olsun 💐
Papatyannesia Kızlar bu arada depend kabul etmiyorlar. Ped yada hasta bezi. Depend yasakmış bilginiz olsun
Tuqcefkn Papatyannesia gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsun 🥰🥰🥰 bende Ankara şehir hastanesinde takipliyim orda doğum yapacağım 😊
Papatyannesia Harleyqueen Karabiber Doğumdan hemen sonraki Kontrollerde zorluk oluyormuş açmak açısından ve enfeksiyon riski varmış hava aldırmadığı için
Harleyqueen Papatyannesia ee ben depend koydum hastane cantama kullandıttırmaya ızın vermıcekler mi şimdi
nur-0606 Papatyannesia öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah. Refakatci alınıyor mu odalar nasıldı. Normal dogumda refakatci alınmıyor diye duydum bende