hamileyimben merhaba ben 11 haftalık hamileyim aşırı derecede koku hassasiyetim var eşimden bile rahatsız olur duruma geldim ki bakımlıdır kendisi sizlerde oldu mu ne zman geçti yada
Sltn0 hamileyimben 14 15. Haftada falan geçiyor benim de aynısıydı herşey kokuyordu, yemek yerken bile çok zorlanıyordum ama dediğim gibi 3-3,5 aylıkken geçiyor😇
Deletedmom727272 hamileyimben hassasiyet boyutunu karşılaştıramam kendimkiyle ama geçen de var demiş yukarılarda inşallah o gruptasındır🥹
Ozlm0916 hamileyimben bende bergamatlı çaya olduydu hamilelikte çok tiksindim kokusundan 4 aydan sonra geçti koku hassasiyetim 🤷♀️
Deletedmom2265 hamileyimben Benım 4 ay falan sürmüştü eşimi çok seviyorum ama kokusundan tiksinmiştim çözüm olarak benım şampuanım duş jelim ve kremlerimi kullandırdım idare ettik şuan şükürler olsun öyle bir sorunumuz kalmadı 36 haftalık olduk 🙃
Umran06 hamileyimben 21. Haftama kadar hem mide bulantısı hem koku hassasiyeti ysşadım. Kusmaktan 6 kilo verdim. 22.haftamda koku hassasiyeti geçti. Şu anda 34 haftalığım hala prilam kullanıyorum fakat kusmuyorum. Şiddetli bulantım yok. Her şey yiyebiliyorum. Biraz daha sabır hepsi geçiyor.
Elisamommmmm hamileyimben 21 haftalık hamileyim hala ağır kokulara migdem bulanıyor özellikle kavrulmuş soğan kokusu beni mahvediyor 😔
Gulgul0 hamileyimben 16. Haftada bitti benim canım neler cektim neler eşim de kokuyordu bana sirma cok kötü bi durum ama geciyor 🥰