bebegimvben Kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu ? Sağlık ocağından arayıp olmam gerektiğini söylediler. Doğum sırasında aletlerden bişey kapmamak için.
Ceyfer bebegimvben beni aramadilar tarih verdiler ama unuttum hangi tarihti simdi 19+4 um aramadilar hala ben gidicem artik acaba acmi gidiliyo tokmu bilginiz varmi?
YagizAsyaMom bebegimvben 9 ekimde 2. Dozumu olacağım sizin ve bebeğinizin mikrop kapmaması için olan bir aşı gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz
Tubiiiii bebegimvben bende bugün birinciyi oldum 22 ekim ikinci aç gittim ben ama korkutmak gibi olmasın ama sonrasında 2 saat sonrasında kolunu kaldıramıyorsun ona göre sağ kolunuza vurdurmayın
YagizAsyaMom Tubiiiii bence bu kişi sen kişiye değişir ben çok rahat ettim hiç ağrı şişme ateş yapmadı herkeste aynı etkiyi vermez
Merve71 Tubiiiii etkiler kişiden kidiye degisır bende ilk dozu bugün vuruldum çok hafif ağrı var gayet iyiyim şükür
AysegulAloluAcikgoz Bende önümüzde hafta gidecegim nasipse 17+5 deyim. Saglik ocagi 26 eylulele gel dedi.
Merve71 bebegimvben bende 20 haftalık bugün vurundum ilk dozunu çok hafif ağrı var ama durumayacak kadar değil. Benim ki 5 doz bir ömürlük bi daha vurunmuycaksin dedi ebem 😂😂
Yogurtlupilav bebegimvben 23+0 da oldum ilk dozumu, bizim aile hekimi geç yapmayı tercih ediyormuş. Etkiler kişiden kişiye değişiyor mutlaka ama ertesi gün benimde kolum ciddi ağrı yaptı, 2. Gün baya hafifledi.
Tugbamete Ben ilk dozu 20.haftamda diğer dozunu 21.haftamda vuruldum ilk dozda kolumda ağrı yaptı 2.dozda hiç bi ağrı yaşamadım sağlık ocağından arayıp çağırdılar beni de