Semanuryvz Bugün sabah 9 da 6 cm le hastaneye girdik 11 de cennet bahçesi kollarımdaydı ❤️ İki doğumun arası 31 ay var sorusu olanlara yardımcı olabilirim 💐 Normal doğum rahatlığı diye birşey varmış elhamdulillah 🥰
gamzeozer16 Semanuryvz 4 sene aralıklı benimde keşke bende sizin gibi normal dogum yapabilsem suyunuz filanmı gledi nasıl oldu😍
Sinemmmasya Semanuryvz Benim ilk doğumum sezaryen oldu 6 sene önce ikinciyi normal olsun istedim ama doktorum izin vermedi risk alamayız dedi. Siz ne güzel yapmıssınız maşallah Allah bağışlasın 🙏 s
Snemgokbil Semanuryvz siz mi istediniz normal doğumu benimde 24 aylık oğlum doğuma 3 ay kaldı istesem normal mi olur sezeryan mı oliyor
Semanuryvz eliz3 yaparsınız Allah’ın izniyle doktorunuz ebeniz destekliyorsa neden olmasın benden ne farkınız var 😍
44bendevarim İstanbul’dayım hastane doktor arayışı içindeyim normal doğum istiyorum doktorun korkutmasi sebebiyle sezeryan olmustum
Semanuryvz Snemgokbil evet doktor tercihimi ona göre yaptım özel ebe tuttuk ekstra olarak doktor destekledikten sonra sorun olmuyor ❤️
SutlacimiYedimmiBen Semanuryvz tebrik ederim saglikla büyütün. Toplamda kaç saat sanci çektiniz? Dikis oldu mu?
Semanuryvz SutlacimiYedimmiBen eminergunn 44bendevarim Nefesimin15 Genel olarak baştan sona anlatayım öyleyse. 19 Haziran pazar günü 39+1 di anlaştığımız ebe kontrole çağırdı. Baya uzun bi çatı muayenesi oldum diyebilirim bebek yukarda biraz tetikleyelim dedi. 35-36 haftalıkken de bitkisel şeylere başlamıştım. Muayeneden sonra nişan gibi kanamalarım oldu ptesiyi salıya bağlayan gece ilişki oldu sonra ağrılarım başladı düzensiz hafif şekilde. Öğlenden sonra 5 dk da 1 e düşmüştü ama şiddeti azdı duşa girince geçti gibi oldu doktora gitmekten vazgeçmiş. Gece 1 gibi tekrar başladı düzenliydi 3 gibi doktora gittim 1 cm dedi öyle olunca tıpış tıpış eve döndük 😂sabah 6 da ağrıların şiddeti baya artmıştı bana göre ebemi aradım sesin iyi geliyor biraz daha bekleyelim 8-9 gibi beraber geçelim dedi. 7 gibi falan bi ara yapamayacağımı düşündüm ağrılar popoma vuruyordu açılman baya olmuş o zaman dedi ebe kendimi zorladım 8:30 da evden çıktık ebeyi aldık hastaneye gittik 6 cm açılmam vardı suyumu patlattı. Önce tuvalette ıkınmamı istedi eşim hep yanımdaydı süreçte zaten ebe de sürekli masaj moral destek oldu. Sonra biraz çatala çıktım yan vs yatırdı hangi şekilde rahatsın beraber bulalım dedi biraz öyle vakit geçti sonra yere mat serdiler secde pozisyonu aldık masaj vs yaptı sancıları o şekilde karşıladık sürekli zeytin yağı ile masaj yaptılar bi ara sıcak suyla bezler ıslatıp oraya koydu rahatlatacak diye süreç boyunca çok ilgiliydi en son tekrar çatala çıktık güzel ıkınırsan 5 dk ya kucağımızda yoksa 1 saat daha sürebilir dedi. Eşimi yönlendirdi biraz karnımdan bastırdılar ıkınmalarım çok yetmedi anladığım kadarıyla 10:50 de kızım kucağımdaydı 🥰 ten teme temas yapıldı kısmı lotus doğum oldu ❤️ Kesim dikişim yok 🤭 doktoru doğum anında gördüm 😅 ama hastane ekibi de çok iyiydi. Bu arada ben konyadayım Kızılay hastanesinde Tuba sekmenli de doğum yaptım. Ebe olarak Şenay hanımla anlaştık ❤️
221120 Semanuryvz Rabbim analı babalı büyütsün inşallah, çok sevindim. Sorun olmazsa sizinle instagramdan vs iletişim kurmak isterim. Şuan hamile olmasamda ileride nasip olursa ssvd düşündüğüm için
44bendevarim Bende mekar ediyorum nasıl bir süreçten geçtiğini hamileyim ve sezeryan sonrası normal doğum cooookkkkk istiyorum
Nefesimin15 Semanuryvz çok sevindim maasalah 🧿 bnde sizin gibi ssvd için gün sayıyorum nasıl başladı kaç haftaliktniz
44bendevarim Vay be maşallah ya uzun zamandır duyduğum en güzel doğum ve çok desteklemisler😇😇 keşke böyle anlayisli doktor ve ekibi bizede denk gelse amin amin amin diyeyim rabbim kabul eder inşallah bebek kaç kilo sen kaç kilo almıştın
Semanuryvz 44bendevarim 3300 doğdu kızım 8 kilo almıştım ben toplamda ama bugün tartıldım 2 kilo gitmiş daha 😂 doğumdan sonra ödem topladım nasıl olduysa her yerim şiş 😅
Semanuryvz 44bendevarim doula olarak da geçiyor aslında doğum desteği için anneniz ablanız gibi tüm süreçte yanınızda tabi işin ehli olunca da çeşitli müdahaleler de bulunabiliyor perine masajı vs gibi ıkınma vs için yönlendiriyor nefesleri vs hep o hatırlattı bana