Usnac1995 Merhaba kızlar. Bu markayı alıp memnun kalan var mı. Travel olsun istiyorum ama hepsi kaba diğerlerininde fiyatları uçmuş. Haftada bir belki kullanırız çok fazla vermek istemiyorum bu yüzden. Önerir misiniz
Melos12 Usnac1995 2 yıl önce oğlum için aldım ve hayla kullanıyorum 50 günlükte kızım var ve çok memnunum
Usnac1995 hepoyleolurzaten puset kısmı çok güzel. Ama diğerinden emin olamadım kaba gibi geldi. Puseti kaç ay kullanabildiniz peki
Usnac1995 hepoyleolurzaten aaa benim doğumum ekimde bende , kışın pek çıkamam zaten pusetli almaya gerek varmı ki diyodum. 10 ay kullanılıyorsa iyiymiş :) teşekkür ederim
Nskyhn Usnac1995 doğumun Ekim’de mi benim de Ekim’de. Ben şöyle bir yol izledim. Trendyoldan uyguna puset aldım zaten kışın çıkamayacak diye. Baston Bebek arabasi aldım. Yazında buyuyunce ona biner diye. Çok akıllı var kârlı iş oldu
hepoyleolurzaten Usnac1995 Dışarı çıkmasanız bile ev için gerekli olabiliyor. Ben oğlumun çoğu uyumadığı zamanlarda bebek arabasıyla evde gezdirerek uyuttum 🤭 Ya da işlerim varken pusete koydum yine yanıma aldım. Muhtemelen 1 yaştan sonra portbebe kullanmaya başlayacağım 🤗
Usnac1995 Nskyhn aslında öyle yapacaktım ama yıllardır içimde o pusetli bebek arabası almak vardı bekarken bile hoşuma gidiyodu. Aldım gitti bugün bu modeli 2.500 zateb uygundu da. İlerleyen zamanda satıp bende puset alabilirim. Çok teşekkür ederim ama sizinki cidden akıllıca olmuş