csmaknc canmyavrum Ya canım benimki de 25 ten beri kafası aşağıda şuna 32+3 olduk ama aşağıdan ağrım oluyor çok ben yürümeye korkuyorum açıklığım yok ama 🥴 doktorunla görüş bence kaçıncı haftada yürümeliyim diye daha erken gelmesin
canmyavrum csmaknc bende sizinle aynı durumdayım markete bile çıksam rahmimde çok ağrım oluyor.yürüyüşe çıkmıyorm o yüzden.Soraym dr a gittiğimde🙊
Aycan_6767 Bende şuan 30 haftaligim kız bebeğim olucak doğuma 69 gün gösteriyor kızım erken doğacak gibi hissediyorum nedense doktorum Ağustos sonu Eylül başı gibi dedi 29 Ağustos falan diye söyledi bakalım nasip sağlıklı güzel bir şekilde gelsin de 🤲💕🌸
Aycan_6767 canmyavrum amin inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzellikle kucağımıza alırız inşallah ☺️🤲 nasıl hissediyorsun kendini nasıl gidiyor hamileli
canmyavrum Aycan_6767 aminn🤗 valla karışık ben jiç sefasını çekemedim hamileliğin sürekli bulantım var kusmam var. Uürüyünce rahim agrım var haftalardr.idrarda enfeksiyoen var aşırı olmasada. Bunlar dısında 10 gün önce dr korkuttu bebegin karın çevresi geri fln dedi başka dr a gidene kadar çok korktuk.tüm bunlar dışında çok şükür bebeğimin sağlıgı iyi bir sıkımtı yok🌸
Eminecak Askiletotomsu 39 hafta bitecek hergun 10.000 adım atıyorum en az her gece yürüyüş yapıyorum ama fit bir hamile olmaktan başka bir işe yaramadi hala ne agri ne nişan ne belirti var 😂