[silindi] 4 ay denedik ama özellikle hicbirsey yapmadım takip vs gibi ve 4. Ay tuttu ilk 3 ay tutmayınca başladım araştırmalara hamile kaldığım ay keçiboynuzu yedik eşimle bolca nerdeyse her akşam 4-5 tane ve adetim bittikten hemen sonra ilişkiye başladık bir gün yaptık bir gün ara verdik gün aşırı oldu ilişki yaşadığımız günler de ornegin saat 9 da yaptıysak 3 saat sonra 12 de tekrar yaptık ( bı yerde okumuştum ilkten sonra 3 saat bekleyip ikinci yapılırsa tutma olasılığı artiyormus ikinci de daha fazla hareketli ve kaliteli sperm oluyormuş ) ve her ilişkiden sonra hiç yerimden kalkmadan direk eşim kalçama yastık koyardı ayaklarımı havaya dikerdim en az yarım saat 45 dk öyle beklerdim ve tüm bunları yaptığım ay adet zamanım yaklastiginda adet ağrılarım da başladı ve ben dedim ki boşuna uğraştık o kadar ağrım var adet olucam ve adet gecikti neyse dedim ağrım var sonuçta ha bugün ha 3 gün sonra başlayacak stres yaptım heralde diye düşündüm ve gecikmemin 6. Günü test ile hamile olduğumu öğrendim bu 1 günde 3 saat arayla 2 kez iliski ve ayakları yukarı kaldirmak işe yaradı özellikle diye düşünüyorum çünkü normal şekilde ilişkiyle 3 ay tutmadı tüm bunları yaptığım ay tuttu şuan da 28. Haftamdayim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah